Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet azt megkülönböztetni ha egy férfi komoly kapcsolatot akar vagy csak szexet?
Figyelt kérdés
nov. 5. 19:30
11/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül lehet megmondani.
Amikor még aktuális volt a
társkeresés, akkor is volt mellette mindig laza, amolyan barátság extrákkal kapcsolat, szóval nem volt soha sürgős a szex, bármennyi idő volt "várni".
Lehet agyalni, kockázatelemezni, de felesleges.
Ha kellesz, úgyis kellesz, ha pedig nem, hát amúgy sem.
12/17 A kérdező kommentje:
igazából nem is ismer de nagyon keveset tudok vele találkozni, vagyis összefutni
nov. 6. 09:30
13/17 anonim válasza:
Az elején mindenki egy tünemény tud lenni.
A férfi és a nő is.
A kedves figyelmes, aranyos, érző lélek.
Ez hetekig hónapokig így mehet, aztán max a 2-3. szex után elhagy.
Van olyan is akinek nincs türelme várni hetekig hónapokig, annak ha nem jön össze a szex akkor pár hét és vége.
14/17 A kérdező kommentje:
én is pont ezekre gondoltam
nov. 6. 09:48
15/17 A kérdező kommentje:
6-os nő vagy férfi vagy?
nov. 6. 09:49
16/17 anonim válasza:
Férfi vagyok és én voltam a 3-as válaszadó is. Ezért írtam hogy vannak kivételek a férfiaknál is akárcsak a nőknél. Sokféle beállítottságú, mentalitású és értékrenddel rendelkező ember van, mind a férfiaknál, mind a nőknél.
17/17 A kérdező kommentje:
de én egy gyárban dolgozok ő irodán ez probléma lehet?
nov. 6. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!