Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-35 közötti nők hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-35 közötti nők hány éves férfival szeretnétek komoly kapcsolatot kialakítani, házasságot kötni és gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

nov. 5. 07:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Egyébként működik, de ahol érzem a különbséget, az hogy én még alig jöttem ki az egyetemről, ő évek óta dolgozik, ha még nagyobb lenne a korkülönbség nagyobb lenne az anyagi különbség is. Ő már családalapítás, én még első állás, végre van pénzem utazni, ilyenek. De működik, mert én is záros határidőn belül akarok gyereket, de ehhez kell az, hogy én az átlagnál hamarabb akarok, ő meg türelmes. De ez a korkülöbség más személyiségekkel bőven lehetne túl sok is.
nov. 6. 10:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Gyerek az nem kéne semmilyen korban,az fix.
nov. 8. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!