Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltal mar ugy h a pasi akivel ismerkedtel visszament az exehez?

Figyelt kérdés
Egyutt maradtak hosszutavon? Vagy meg ezutan is felkeresett teged?

nov. 4. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Hogy együtt maradtak e nem tudom és nem is érdekel...felkeresni esélye se lenne.
nov. 4. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem volt még olyan pasim. Általában ujakat szednek fel a régi "használt" nem kell nekik
nov. 5. 04:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nővel jártam így. Jött a megérzés, kicsit nyomoztam és egyből lebukott hogy az exéhez is visszajár. Még ő volt belázadva😀 Repült mint a caró macska.
nov. 5. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Volt. 9 hónapja voltunk már együtt mikor elkezdett furcsán viselkedni végül szakítottunk. Kiderült, végig tartotta a kapcsolatot az exével és utána össze is jöttek.
nov. 5. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen volt:D igazabol azert volt velem hogy feltekennye tegye az exet. 2-3 het alatt le akart mindent zavarni (ertsd: kimondani hogy egyutt vagyunk, kezfogas, baratoknak bemutatni stb stb stb) amit normalis parok min.1 honapig, fokozatosan ismerkedve tesznek meg. Nekem irrealis tempo volt, exet emlegette,majd nem sikerult megfektetnie se, “otthagyott”🤣 bar igazabol halalra volt itelve az egesz. Visszament par nap mulva az exehez, elvergodtek meg kb fel evet majd lett uj baratnoje akivel azota is egyutt van (3 eve)
nov. 5. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nővel jártam így. Meglátott engem és sírva szaladt vissza az exéhez. 😁
nov. 8. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Volt olyan pasim aki az exéért dobott. Nem maradtak együtt sokáig, azóta már más nővel van és gyerekük is lett. N
nov. 8. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!