Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 30 felett jöttetek össze, hol/hogyan ismertétek meg a párotokat?
Hulladékfeldolgozóban kaptam melót (nem vicc) és ő is ott dolgozott. A rothadó, megzápult tojások és fonnyadozó, barnára mállott rukkola-levelek között találtunk egymásra, mert olyan unalmas az a munka, hogy néha muszáj volt valakihez hozzászólni.
31 évesek voltunk mindketten, most is együtt vagyunk (és sajnos még mindig a telepen dolgozunk).
nagyon sokat számít a közeg igen...
Egyik munkahelyemen csak családosak voltak vagy elváltak gyerekkel vagy idősebbek. soha egy egyedülálló korombeli nem volt.
Ebben a városban ahol élek a programokra szintén ezek járnak idősek, családosak elváltak gyerekkel. Egyedülállóak fiatalabbak egyáltalán nem.
Felhivtam akivel tinikoromban kavartam.
Sajnos nekem is màr a saját sz9c.rendszereimet kellett felelevenítenem. Volt oszttarsak vagy barki.
Mert idegennekkel ujakkal nekem se semmi soha. Neten trógerek vannak szexakarok melóban meg munjahelyi rendezvényeken detto mint 6 nál. A sok kivénhedt gyökér klimaxos nők kapuzárásos f.szik egyedulálló anyák aztán a rondabüdös trágárul beszélő trógerek es akikkel joformán egy asztalnál kell ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!