Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 30 felett jöttetek össze, hol/hogyan ismertétek meg a párotokat?

Figyelt kérdés
Szerintem olyan nehéz ez már. Neten nem szeretek ismerkedni,sosem sült el jól. Élőben meg vagy a hozzám nagyon fiatalok találnak meg, vagy pedig nyilvánvalóan tetszem neki,de házas...
nov. 2. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem olyan nehéz csak olyan közegben kéne lenni.
nov. 2. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Láttam egy étterem előtt hogy megérkezik a drága mercivel. Rögtön rárepültem! Legalább kapjam meg amit érdemlek! Nem egy melós pocakos szart.
nov. 2. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
beszélgettünk, sokat.
nov. 2. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hulladékfeldolgozóban kaptam melót (nem vicc) és ő is ott dolgozott. A rothadó, megzápult tojások és fonnyadozó, barnára mállott rukkola-levelek között találtunk egymásra, mert olyan unalmas az a munka, hogy néha muszáj volt valakihez hozzászólni.

31 évesek voltunk mindketten, most is együtt vagyunk (és sajnos még mindig a telepen dolgozunk).

nov. 2. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bejött a munkahelyemre egyik éjjel és kért egy sört.
nov. 2. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sokat számít a közeg igen...

Egyik munkahelyemen csak családosak voltak vagy elváltak gyerekkel vagy idősebbek. soha egy egyedülálló korombeli nem volt.

Ebben a városban ahol élek a programokra szintén ezek járnak idősek, családosak elváltak gyerekkel. Egyedülállóak fiatalabbak egyáltalán nem.

nov. 2. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Felhivtam akivel tinikoromban kavartam.

Sajnos nekem is màr a saját sz9c.rendszereimet kellett felelevenítenem. Volt oszttarsak vagy barki.

Mert idegennekkel ujakkal nekem se semmi soha. Neten trógerek vannak szexakarok melóban meg munjahelyi rendezvényeken detto mint 6 nál. A sok kivénhedt gyökér klimaxos nők kapuzárásos f.szik egyedulálló anyák aztán a rondabüdös trágárul beszélő trógerek es akikkel joformán egy asztalnál kell ülni.

nov. 2. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Sehol mèg.g
nov. 3. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!