Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fontos neked az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos neked az hogy legyen kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Le tudnád élni az életedet egyedül?
okt. 30. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már sokat godndolkodtam. Talán igen. Gyerekem egyedül is lehet, ha anyagilag felfejlődök annyira. Az meg csak rajtam áll. A párkapcsolatok végesek az esetek erős többségében és én nem igazán hiszek bennük. Így gyakran merengek ezen. Most úgy érzem menne, de, hogy 10-20-30 év múlva mit fofok érezni, azt senki nem tudhatja.
okt. 30. 23:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Le tudnám. Akkor lenne nehéz, ha nem lenne családom és barátaim.
okt. 30. 23:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem csak le tudnám hanem le is kell élnem egyedül 28 éves tapasztalatlan vagyok nincs sok esélyem bármelyik nőnél se.
okt. 31. 00:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobb egyedül, mint belemenni egy szr kapcsolatba csak azért, hogy legyen melletted valaki.

Nagyon sokan így élnek és nem boldogok. Én egyedül vagyok régóta és 90%-ban boldog vagyok, nincsenek felesleges drámák az életemben. Közben meg azt látom sokan az idillinek mutatott kapcsolatban is depressziósak, megcsalják a másikat stb.

Én nem irigylem őket,inkább a magam életét igyekszem széppé tenni, szerintem elég jól megy. :)

okt. 31. 00:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Le tudnám.

Kapcsolat csak akkor kell ha van olyan férfi aki mindenben megfelel.

okt. 31. 00:23
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem fontos egyáltalán, soha nem is volt az. És nyilván simán leélem így az életem, de igazából nincs nagyon más választásom. Vagy nem élek, vagy pedig egyedül élem le.
okt. 31. 06:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Szándékosan nem akarok.
okt. 31. 07:20
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom így... nincsenek barátaim. A párom a barátom, társaságom, együtt megyünk programokra. De lehet ha lennének barátaim, akkor élvezném a szingliséget is.
okt. 31. 07:35
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
42 vagyok, nem volt sosem párkapcsolatom, valószínűleg ezután sem lesz. Ebben a korban én már csak egy utánfutós-, vagy használt nőt találnék, így kösz, de inkább ne.
okt. 31. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is tudtam nélküle élni, ezután is menni fog. Egy idő után megszokja az ember hogy egyedül van, nehéz lenne máshoz illeszkedni.
nov. 2. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!