Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos neked az hogy legyen kapcsolatod?
Figyelt kérdés
Le tudnád élni az életedet egyedül?okt. 30. 22:50
1/10 anonim válasza:
Ezen már sokat godndolkodtam. Talán igen. Gyerekem egyedül is lehet, ha anyagilag felfejlődök annyira. Az meg csak rajtam áll. A párkapcsolatok végesek az esetek erős többségében és én nem igazán hiszek bennük. Így gyakran merengek ezen. Most úgy érzem menne, de, hogy 10-20-30 év múlva mit fofok érezni, azt senki nem tudhatja.
2/10 anonim válasza:
Le tudnám. Akkor lenne nehéz, ha nem lenne családom és barátaim.
3/10 anonim válasza:
Nem csak le tudnám hanem le is kell élnem egyedül 28 éves tapasztalatlan vagyok nincs sok esélyem bármelyik nőnél se.
4/10 anonim válasza:
Sokkal jobb egyedül, mint belemenni egy szr kapcsolatba csak azért, hogy legyen melletted valaki.
Nagyon sokan így élnek és nem boldogok. Én egyedül vagyok régóta és 90%-ban boldog vagyok, nincsenek felesleges drámák az életemben. Közben meg azt látom sokan az idillinek mutatott kapcsolatban is depressziósak, megcsalják a másikat stb.
Én nem irigylem őket,inkább a magam életét igyekszem széppé tenni, szerintem elég jól megy. :)
5/10 anonim válasza:
Le tudnám.
Kapcsolat csak akkor kell ha van olyan férfi aki mindenben megfelel.
6/10 anonim válasza:
Nem fontos egyáltalán, soha nem is volt az. És nyilván simán leélem így az életem, de igazából nincs nagyon más választásom. Vagy nem élek, vagy pedig egyedül élem le.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom így... nincsenek barátaim. A párom a barátom, társaságom, együtt megyünk programokra. De lehet ha lennének barátaim, akkor élvezném a szingliséget is.
9/10 anonim válasza:
42 vagyok, nem volt sosem párkapcsolatom, valószínűleg ezután sem lesz. Ebben a korban én már csak egy utánfutós-, vagy használt nőt találnék, így kösz, de inkább ne.
10/10 anonim válasza:
Eddig is tudtam nélküle élni, ezután is menni fog. Egy idő után megszokja az ember hogy egyedül van, nehéz lenne máshoz illeszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!