Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megirjam neki, hogy hianyzik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megirjam neki, hogy hianyzik?

Figyelt kérdés
Ismerkedesi fazison nem jutottunk tul, majdnem lett belole kapcsolat, de aztan megsem. Tobb,mint 2 honapja nem beszelunk, de nagyon sokat gondolok ra es hianyzik. Megirjam neki?
okt. 29. 11:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
De hát azt mondtad, miatta mondtál nemet! Akkor vedd már elő azt az okot, hogy miért! És ne, ne keresd. Csak szeretethiányod van, amit rá vetítesz ki.
nov. 3. 21:03
 22/32 anonim ***** válasza:
Valamiért kiemelted. Még mindig hezitálsz?
nov. 3. 23:23
 23/32 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen, de semmi nem lett ugyanolyan. Szerintem hagyd, a sajat peldam is azt mutatta, hogy ami elsore nem ment sokadjara se fog..
nov. 3. 23:41
 24/32 anonim ***** válasza:

"Hat en mondtam, hogy hagyjuk, de o miatta"

Bárcsak tudnám mi jár egy nő fejében... 🤣

Elküldted a faxba, aztán 2 hónapja feléd se néz és megdöglesz utána... 🤣

Gratulálok!

nov. 4. 13:21
 25/32 A kérdező kommentje:
Hat nyilvan volt oka annak ,hogy igy dontottem, ha normalisan viselkedett volna ,akkor nem dontok igy. Azt gondolom ha en megadom valakinek a tiszteletet, akkor ez kolcsonosen elvarhato
nov. 4. 13:43
 26/32 anonim ***** válasza:

Akkor most mit epekedsz utána?

Tán normális pasinak nem kellesz?

nov. 4. 13:55
 27/32 A kérdező kommentje:
Hat nem xd nyilvan akkor nem epekednek xd
nov. 4. 14:40
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
De, de! Fogsz kelleni másnak is. Emiatt ne add lejjebb! Ne sírj olyan után, aki rosszul bánt veled!
nov. 4. 14:52
 29/32 anonim ***** válasza:
Ne legyél már önértékelés nélküli nő...
nov. 4. 14:54
 30/32 A kérdező kommentje:
De hat igy van, sajnos
nov. 4. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!