Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oktató anyagot (videót, könyvet, cikket) ajánlanátok ami segít(het) megtanulni csajozni, ismerkedni, udvarolni?
Figyelt kérdés
okt. 27. 09:12
2/9 anonim válasza:
Az élet megtanít. Mire 50 éves leszel, mint én, tudni fogsz te is csajozni, nyugi.
Fiatalon én is rágörcsöltem a csajozásra, de 20-as éveim elején csak a 40-es nők néztek rám "úgy", ahogy a kortársaimat szerettem volna, hogy nézzenek rám.
3/9 anonim válasza:
Ha könyvből akarod megtanulni, már régen rossz.
4/9 A kérdező kommentje:
Mi a rossz benne?
okt. 27. 15:27
5/9 anonim válasza:
Minek a könyv, ott az internet ingyen! Youtube, stb...
6/9 A kérdező kommentje:
Ott van, csak nem tudom mit nézzek. Erre kérnék tanácsot!
okt. 28. 03:24
7/9 anonim válasza:
Miért kell ezt tanulni? Magadtól nem megy? Hány éves vagy?
8/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nem megy. Ha menne, akkor nem akarnék tanulni. Akkor lenne baránőm, tudnám, hogy mit kell mondani, vagy, hogy kell összejönni egy csajjal.
31 leszek decemberben.
okt. 29. 14:41
9/9 anonim válasza:
Megtanítalak én szívesen, írhatsz privátot nyugodtan, aztán megbeszéljük a részleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!