Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hanyszor jartal ugy, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyszor jartal ugy, hogy azt hitted novel beszelgetsz privatban es kiderult, hogy ferfi gyakorirol?

Figyelt kérdés

Vagy, hogy nokent teszi fel a kerdest es ferfi van mogotte?

En egyre gyakraban. Mi lehet az oka?

okt. 25. 14:50
1 2
 11/18 NTBS ***** válasza:
0%
Néhányszor. Volt, hogy bevallotta, volt, hogy lebuktatta saját magát.
okt. 25. 20:19
 12/18 anonim válasza:
0%
Ebben a kategóriában mindig nőnek adom ki magam ha válaszolok, valószínűleg nem én vagyok az egyetlen.
okt. 25. 23:36
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy jó érzés néha nőnek kiadni magamat és hülyìteni a sok 🥕🥕🥕-t aki rámìr 🤣 Nekem ez egy szórakoztató időtöltés
okt. 26. 07:41
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

#12, #13

Na az ilyen nyomi melegek miatt szar ez az oldal...

okt. 26. 10:05
 15/18 A kérdező kommentje:
Undorito fergek, de kikerik maguknak, ha utaljak oket.
okt. 26. 11:14
 16/18 anonim ***** válasza:
3%
Jelentve vagy kérdező 😉
okt. 26. 11:47
 17/18 anonim válasza:
25%
Mondjuk azok a nyomorék incelek is megérnek egy misét akik egy anonim oldalon akarnak ismerkedni. Emberileg egy nullák szerintem sokak szemében.
okt. 26. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
73%
Régen minden tele volt anonim oldallal, sőt a buliban sokszor még ma is az ember anonim ismerkedik, lásd hamupipőke. Senki se adta le az adatait, ez csak mostanában van ebben a beteg világban ahol mindenki gyanús, el kell kérni a személyit hogy kiderüljön nem e abdul átműtve gizivé, hanem nő, stb. Az incelekkel se volt semmi baj annyi hogy később lett csajuk. Nekem volt több szimpatikus incel ismerősöm akinek 30 évesen lett csaja, aztán rögtön összeházasodtak. Mondjuk nem is tudták a neten hergelni egymást.
okt. 28. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!