Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is így vagy legalábbis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így vagy legalábbis hasonlóan gondolja?

Figyelt kérdés

Elegem van már az egész ismerkedésből, azt veszem észre, hogy soha senkinek semmi nem jó mert mindig csak többet és jobbat akarnak… nincs kedvem megházasodni sem senkivel, inkább maradok már egyedül de komolyan mondom, hogy nem éri meg már rohadtul ismerkedni inkább senkivel sem a mai világban mert nagyon el lett baszarintva

Ez az én álláspontom

Mit gondoltok erről?

okt. 20. 21:59
 1/9 anonim válasza:
65%
Ne rinyálj.
okt. 20. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Aludj inkább.

Holnap is lesz nap.

És úgyis itt leszel...

okt. 20. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is add fel és szenteld a maradék létedet a gyknak :D
okt. 20. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyébként én is így vagyok a másik oldalról, senki nem elég jó. Mindig van valami, ami miatt arra gondolok, hogy hú jó lenne újra egyedül lenni :D Csak aztán nehéz ezt kommunikálni, amikor nincs nagy baj a másikkal, csak tényleg az van, hogy szeretek egyedül lenni, meg nem vagyunk, más dolgokat szeretek, meg csinálnám azt amit akarok, meg ilyenek.
okt. 20. 22:35
 5/9 anonim válasza:
Nehogy felad...szenteld az életed nekem...garantálom ha velem irogatsz nem fogsz unatkozni... érzelmileg labilis személyiség zavarom van.
okt. 20. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
nem
okt. 20. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Én is feladtam. Még egy átlag bőrbeteg csajnak is színész / adonisz kell. Csak azért mert vékony testalkatú már rögtön a tökéletes férfi jár neki.
okt. 20. 22:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Igazából a nők is unják sok esetben már ezt az egészet mert ők meg nehezebben is találnak olyat aki megfelelne minden szempontból

Azért a nőknek sem olyan könnyű ezt tapasztalatból mondom, hogy nőnek is nagyon nehéz ismerkedni

Ha csak egy menetre vágysz azt tényleg szinte bármikor le tudod beszélni sok mindenkivel, de ismerkedni és párkapcsolatot találni nagyon nehéz a női nemnek is

okt. 20. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Okés értjük.

De mi a probléma? Akkor ne keress ne legyen kapcsolatod ennyi.

okt. 21. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!