Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomba járó lányoknál milyen esélyeim lennének?
Figyelt kérdés
szoktam olvasni a bibliátokt. 12. 15:36
1/8 anonim válasza:
Templomba járni, meg Bibliát olvasni nem rossz dolog. Én is járok meg olvasom is.
De azért parázna gondolataim így is vannak. Már ezerszer gondolatban megcsaltam a férjemet.
Szóval van esélyed az ilyen lányoknál. Ők is szeretnének sok mindent kipróbálni.
3/8 anonim válasza:
Nekem van kifejezetten ilyen vallásos ismerősöm, aki lány és csakis hívő férfival szeretne együtt lenni. Szóval vannak még ilyenek. Biztosan, nem indulnál az ilyen lányoknál hátránnyal. :)
4/8 anonim válasza:
Sajnos a vonzalom nem attól függ, hogy mind a ketten olvassátok-e a Bibliát, vagy mind a ketten jártok-e templomba. Ez így csak 1-2 közös pont, ami önmagában kevés.
5/8 anonim válasza:
Tobb mint a szorakozohelyeken.. ott csak a legjobb pasik ervenyesulnek tobbnyire.
6/8 anonim válasza:
Ugyanúgy a külső az elsődleges szempont vallásos lányoknál is, ami alapján válogatnak. Tapasztalat.
7/8 anonim válasza:
Van egy volt osztálytársam, aki később vallási iskolába is ment ilyen igazi kis szomszéd lány Szende szűz. Mára már gyereke van. El nem tudom képzelni bármit csinálni egy férfivel továbbra sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!