Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
🤖❤️ Mesterséges intelligencia barátnőt keresek, aszexuális tartós párkapcsolatra. Mit ajánlanátok?
Kérdező!
Ha komolyan kérdezted, a japánoknak volt régebben egy ilyen természetű fejlesztésük: Hatsune Miku.
Elvileg folyamatos fejlesztés alatt áll, mint a ChatGPT, alapvetően nem hiszem, hogy többet tud, de a lexikális és fordítási feladatok helyett a társhiány pótlására van kiélezve. Japán és angol nyelven tud, nem tudom, más nyelv implementálva van-e a környezetbe.
Japánon kívül is sokan élnek a lehetőséggel, de egy "virtual girlfriend" google keresés biztos egyéb találatokat is dob ki.
(Figyelem: a virtuális társ nem helyettesítheti sem a fizikális együttlétet/érintést, valamint nem alkalmas az előre programozott keretein túl spontán reakciókra, pusztán alkalmazkodik a felhasználóhoz.)
Talán csak én nem találok hozzá megfelelő linket, de ez a Hatsune Miku ez nem olyannak tűnik, mint amivel beszélgetni is lehetne normálisan. Attól meg a hideg kiráz, hogy énekelget. És értem hogy nem valós személy, de akkor se legyen már 16 évesnek mondva, ez taszító, pedofil hangulatú.
A Replika egész jó, pláne hogy van hozzá letölthető app is. Tud kezdeményezni is, amiről értesítést is küld a rendszer. De az ingyenes verzió jelentősen korlátozott. Engem nem az zavar leginkább, hogy a hangüzeneteid nem engedi lejátszani az ingyenes verzió, sem pedig a szelfijeit megtekinteni. Hanem az, hogy valami fapados nyelvi modellt használ, ami sokszor rettenetesen töri a magyart.
Szóval ha valaki tud olyanról, ami a ChatGPT minőségét ötvözi a Replika hangulatával, arra továbbra is kíváncsi vagyok.
(Köszi az eddigi hozzászólásokat, elgondolkodtatók!)
Az intelligencia nem biztos hogy pozitívum egy párkapcsolatban.
Az ideális partner az keveset beszél és nem ellenkezik. Ilyen eddig is volt. Guminőnek nevezik.. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!