Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akkor is kiábrándító, ha egy pasi biszex, ha amúgy a külseje, stílusa, viselkedése férfias?
Az, hogy valaki biszex, nem azt jelenti, hogy úgy kell leélni az életét, hogy rendszeresen szexuális életet él mindkét nembe tartozó emberekkel. különben hiányt szenved.
Nagyon unalmas közhely, és számomra valamilyen szinten sértő is.
Az ilyen ember nemcsak biszex, hanem szabados és poligám is egyben.
Biztos van ilyen, de az amúgy is félrekefélne fűvel-fával.
Ez már a komédia szint, hogy valaki leír valami tárgyi tévedést, és még annak a cáfolatát is önigazolásnak tudja valahogy kihozni. :D Ja igen, a kognitív disszonancia nagy úr.
Annak, hogy a barátnőimmel vége lett a kapcsolatomnak, semmi köze a biszexualitásomhoz.
Semmi fura nincs abban, hogy egy férfihoz "mentem". Az a lényege a biszexualitásomnak, hogy nőbe és férfiba is képes vagyok beleszeretni.
Az meg nem döntés kérdése, hogy éppen kibe lesz az ember szerelmes.
Nem ideiglenesebb az én monogámiám, mint egy monogám heteroé, és nekem se nagyobb kínzás egy ember mellett elköteleződni, mint egy heteronak, és nem akarok "félrenézni", és nem kell egyszerre férfi és nő is.
Ha valakinek egyszerre férfi és nő is kell, és folyton ez az igénye, az nem egyszerűen biszexuális, hanem más is van a háttérben, poligám beállítottságú, szexuálisan nem hűséges. Ilyen beállítottsága pedig lehet bárkinek (lásd, akik notóriusan félremennek, vagy nyitott kapcsolatban élnek, swinger klubokba járnak), semmi alapja nincs, hogy egy biszexnél nagyobb esély lenne erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!