Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, akkor is kiábránd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, akkor is kiábrándító, ha egy pasi biszex, ha amúgy a külseje, stílusa, viselkedése férfias?

Figyelt kérdés

okt. 7. 23:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kiábrándító, mármint pont az izgassa, amit csak akar, de nekem túl sok félelmet, rizikót vet fel a helyzet, ami miatt én hetero párt akarok magamnak, ahol konkrétan nem kell azzal foglalkozni, hogy olyan emberek is vonzóak neki, akik én nem tudok lenni... Para, mikor lesz hiánya egy farokból, és hazudik ezért, vagy hoz haza valami betegséget. Nyilván lehet azt mondani, hogy a megcsalást egy hetero is megteheti, na de legalább mint nő, amire igénye van, tudok nő lenni a kapcsolatban, de férfi, ha a fejem tetejére állok, akkor se tudni lenni :) Persze, lehet azt mondani, hogy nem fog megcsalni, majd szakítunk, előbb utóbb vége lesz a kapcsolatnak, mert hiányzik neki a másik oldal.. de ez is olyan rizikó, hogy kösz nem.
okt. 27. 16:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki biszex, nem azt jelenti, hogy úgy kell leélni az életét, hogy rendszeresen szexuális életet él mindkét nembe tartozó emberekkel. különben hiányt szenved.

Nagyon unalmas közhely, és számomra valamilyen szinten sértő is.

Az ilyen ember nemcsak biszex, hanem szabados és poligám is egyben.

Biztos van ilyen, de az amúgy is félrekefélne fűvel-fával.

okt. 27. 17:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy "kell"! Szimplán csöppet nagyobb a valószínűsége, mint ha az ember csak az egyik nemhez vonzódna szexuálisan. Nem tudom te írtad-e a 3-al korábbi kommentet, de "milyen fura", neked is vége lett nővel a kapcsolatodnak, aztán mentél férfihez.. igen, ez az ideiglenes monogámia, amíg egy emberrel vagy... aztán lehet nagyon kínzó lesz, hogy de pasi is kellene, vagy nő is, és akkor szakít, hogy keressen mást... vagy érdeklődik a párjánál, hogy egyet félrenézhet-e? Nem KÖLTELEZŐ, de nagyobb a valószínűsége mint egy hetero-nál.
okt. 27. 19:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez már a komédia szint, hogy valaki leír valami tárgyi tévedést, és még annak a cáfolatát is önigazolásnak tudja valahogy kihozni. :D Ja igen, a kognitív disszonancia nagy úr.

Annak, hogy a barátnőimmel vége lett a kapcsolatomnak, semmi köze a biszexualitásomhoz.

Semmi fura nincs abban, hogy egy férfihoz "mentem". Az a lényege a biszexualitásomnak, hogy nőbe és férfiba is képes vagyok beleszeretni.

Az meg nem döntés kérdése, hogy éppen kibe lesz az ember szerelmes.

Nem ideiglenesebb az én monogámiám, mint egy monogám heteroé, és nekem se nagyobb kínzás egy ember mellett elköteleződni, mint egy heteronak, és nem akarok "félrenézni", és nem kell egyszerre férfi és nő is.

Ha valakinek egyszerre férfi és nő is kell, és folyton ez az igénye, az nem egyszerűen biszexuális, hanem más is van a háttérben, poligám beállítottságú, szexuálisan nem hűséges. Ilyen beállítottsága pedig lehet bárkinek (lásd, akik notóriusan félremennek, vagy nyitott kapcsolatban élnek, swinger klubokba járnak), semmi alapja nincs, hogy egy biszexnél nagyobb esély lenne erre.

okt. 31. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!