Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már olyan hogy meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy meleg srácnál próbálkozott egy csaj?

Figyelt kérdés

Csajok, fordult már elő veletek olyan hogy ismerkedni szerettetek volna egy sráccal, viszont koppantatok mert kiderült hogy meleg? És ez hogyan derült ki, nyíltan bevallotta?

Esetleg meleg srácok, veletek fordult már elő hogy csaj szeretett volna veletek ismerkedni? Hogyan reagáltátok le a szitut? Bevallottátok vagy alibi kifogás?

okt. 6. 21:45
 1/3 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, de ha egy csaj próbálkozna rajtam, akkor én szemtől szembe megmondanám neki, hogy ez nem fog menni. Ennyi
okt. 6. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Velem volt, nem is egyszer. Ilyenkor általában finoman jelzem nekik, hogy mi a szitu, vagy ha ezt nem tudom megtenni (mert mondjuk olyan helyen vagyunk, ahol nem felétlenül akarnám felvállalni), akkor már a beszélgetés elején bedobom, hogy van valakim - általában ez is megteszi. 30F, meleg
okt. 7. 08:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én melegként általában gyakrabban bejövök a csajoknak, mint a meleg srácoknak. Tízből nyolcszor csaj kezdett ki velem, két alkalommal meg fiú. Sok lány bepróbálkozott már. Amíg nem vállaltam fel nyíltan, addig ment a ködösítés meg a kifogáskeresés, hogy bocsi, de van valakim, vagy bocsi, de most épp más tetszik nekem, másba vagyok szerelmes (persze azt nem mondtam meg, hogy fiúba), vagy most épp nem szeretnék párkapcsolatot, mert nincs rá időm/energiám, stb..

Aztán később, amikor már nem érdekelt, hogy ki mit gondol rólam vagy ki mit mond, akkor simán megmondtam, hogy foglalt vagyok és a párom egy fiú. Vagy azt mondtam, hogy tök jól esik az érdeklődése, de sorry, a másik csapatban játszom. Általában kissé csalódottan fogadták, de azért megértették. Voltak páran, akik nem hitték el. :)

okt. 7. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!