Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül van más is aki azt érzi hogy nem fog találni párt akivel családot alapíthat?
Tiniként úgy gondoltam előbb utóbb lesz barátnőm meg később feleségem, gyerekem. Most 28 vagyok és nem úgy alakulnak a dolgok, nincs senkim. Eddigiek alapján teljesen úgy érzem hogy nekem nem lesz családom.
Van esetleg más is így, hogy szeretne de nem jön össze?
Túlsúlyos vagy ? Változtass!! Diplomás vagy ? Változtass ha nem! Keresel minimum 700 ezer nettót ? Nem? Akkor változtass!
Nem pityeregni kell hanem cselekedni! Meg kell felelni a női rajtengedélynek! Aki nem tud annak marad a magány és a bánat recsi.
Igen. Gyereket is sokan ugy vállalnak hogy igaz nem jo apának semminek, a másik de már kifut az idobol a nő es inkább bevállalja azt is hogy egyedul neveli akkor inkabb fel.
Ha 30+ év se volt elég normalisat találni 35-40 már nem is keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!