Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 - 40 évvel ezelőtt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 - 40 évvel ezelőtt is ekkora redflag volt a nőknek ha a férfi még 30 évesen is a szüleivel élt?

Figyelt kérdés
okt. 3. 07:23
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Szerintrm igen.

Nálam biztosan az....

Szeretem a szexet, és az, hogy csak nálam lehet, elég ulluziorombolo

okt. 3. 07:30
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Igen, mert akkoriban mindenki katonaság után ment és épített magának házat 20-21 évesen és megházasodott. Legalább is az én nem kevés ismerősöm közt így volt.

De hát ma már nem tudsz egyszerű munkából építkezni, mint akkor.

okt. 3. 07:33
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
miért nem költözöl külön?
okt. 3. 07:39
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
30 40 éve a legtöbben már gyereket neveltek 30 évesen.
okt. 3. 07:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyobb volt, mert korábban kezdték a családalapítást és a munkát. Főleg, hogy sok lehetőség volt állami ingatlan igénylésére. Szüleim is így jutottak panelhoz, amit később meg is vettek.
okt. 3. 08:15
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Persze, a legtöbben 30 évesen már gyereket neveltek, és könnyebb is volt addigra saját lakáshoz jutni.
okt. 3. 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A 4 éve 6.4 millióért vett házat most 18-ért tudnám eladni.

2000-ben egy lakótelepi lakást adtunk el 6-ért, most ér kb 38M-t.

okt. 3. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

Ez az egész túl van hike-olva. Én is bedőltem ennek, és külön költöztem egy évre egyedül albérletbe. Életem legnagyobb pénzkidobása volt. Semmivel nem ment könnyebben a csajozás, ugyanúgy nem volt semmilyen érdeklődő mint előtte.

Nem ez érdekli a nőket, ez a probléma már csak akkor merül fel ha már eleve full-ra bejössz neki meg minden és jövőt szeretne veled. Ha nem vagy alapvetően vonzó külsőre, nagyívben leszarják kivel élsz.

okt. 3. 11:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Még sokkal nagyobb. Akkor az emberek többsége 18 évesen kalap, kabát otthonról. Az tényleg a lúzerek lúzerje volt, aki otthon maradt (és nem, ne hozzuk bele az idős szülők ápolását, mert azt jószerint vmi női rokonra lőcsölték rá, lévén az "női munka").
okt. 3. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég helyzetfüggő. Mifelénk régen is és ma is kifejezetten bevett dolog a többgenerációs ház. Alig ismerek olyat, akik nem ilyenben laknak. Ilyen erővel Apám 60 éves koráig lakott a szüleivel, amíg meg nem haltak. Anyukám költözött hozzájuk, külön lakrészbe természtesen.

Párom is a szüleivel lakott, amikor összejöttünk. Nagyon nem mindegy, hogy a "szülőkkel való lakás" egy másfél szobás panel vagy egy családi kertes ház, akár külön bejárattal.

okt. 3. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!