Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Merre lenne érdemes elindulni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre lenne érdemes elindulni? 29/f

Figyelt kérdés

29 évesen nem volt még kapcsolatom. Sajnos betegség, önbizalom hiány, traumák miatt kisebb gondom is nagyobb volt ennél. Iskolás éveimben szabadidőm nagy részét otthon a számítógép előtt gubbasztva töltöttem. Iskolába rengeteg atrocitás ért, így próbáltam mindig észrevétlenül a háttérbe meghúzódni. Egy krónikus betegség miatt pedig eléggé sokat fogytam, így hát valami szép látvány se voltam. (175cmhőz 45-50kg) Barátaim voltak, de ők is hasonló cipőben jártak, azóta lemorzsolódtak, és boldog kapcsolatban élnek. Így maradtam egy magam, barátok és társasági élet nélkül. Traumákat sikerült feldolgozni, és már összeszedetteb is vagyok, a betegségem is viszonylag nyugalomba van, csak most meg azt veszem észre, hogy elrohant felettem az idő. Munkahelyen férfitöbblet van, így ilyen fajta ismerkedésre nem a legideálisabb. Próbáltam tindert más platformokat, de ezek se váltak be, túlságosan tárgyiasnak érzem az egészet. Munkán kívül társaságom sincs. Azt érzem, hogy ez a kapu teljesen bezárult, és se közösségi se párkapcsolati téren nem fog kinyílni újra. Iskoláséveim, ahol ismerkedni lehetett, azok meg a kukába mentek.

Akik voltak hasonló helyzetbe, ti merre indultatok? Hogy ismertétek meg aktuális/korábbi párotok?

Elnézést, ha kicsit szedett-vedett fogalmazás lett!

okt. 1. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Igaz szokatlan hogy 29 évesen még nem volt párkapcsolatod, de azért nem vagy még elkésve.

Amit tudok tanácsolni az a hobbi, ami inkább tarsasági hobbi ha lehet ilyet mondani. Pl valamilyen sport, de olyan amit társaságaban csinálsz, vagy társas tánc.

okt. 1. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ELsősorban magadat hozd rendbe, kezdj el edzeni.

Akár egyedül is edzhetsz, (járj utána dolgokat, youtube, könyv, stb) de edző tud segíteni. Ez azért kell, hogy jobban érezd magad a bőrödben. (+ ehhez az is jó, ha megajándékozod magad pár új ruhával, parfüm, stb, hogy igényes legyél. Szeresd magad, ápold magaddal is a kapcsolatod.

Aztán javítsd a szociális életedet. Edzőteremben is lehet spanolni, de akár számodra kedves hobbit is űzhetsz, aztán ott találhatsz új arcokat.

Ha magaddal való kapcsolatod + szociális életed is javult, akkor tehetsz további lépéseket, pl barátokkal elmenni szórakozóhelyre ismerkedni, fesztivál, most hidegben majd korcsolya pálya, stb stb

okt. 1. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem már ez is klassz, hogy idáig is eljutottál! :) Még semmiről sem vagy lemaradva!

Szerintem ami hasznos lenne az az, hogy a munkán kívüli emberi kapcsolatokat erősíted. Érdemes lenne valami olyan hobbit, elfoglaltságot keresni, ahol lehet barátkozni. Ott van a legnagyobb esélyed ismerkedésre is közvetve, vagy közvetlen módon. Mindenképp hasznos lenne, ha a munkán kívül is kimozdulnál szerintem.

És azért az online felületet sem vetném el a helyedben...

Sok sikert! :)

okt. 1. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
A kimaradt időt már nem lehet pótolni.
okt. 1. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Itt
okt. 1. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Könyvklub, sportegylet, gittegylet.

Rengeteg hely van, ahol lehet találni szexpartnert ha online nem megy.

okt. 2. 00:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Ebben a korban ne finnyáskodj annyira, hogy jajj tinder nem jó, vagy jaj ez a nő nem akar komoly kapcsolatot, akkor lelécelek, mert én romantikus ember vagyok meg biztonságot akarok, vagy ilyesmi. 29 éves vagy, tapasztalat nélkül, első lépés ezekből szeretni, és utána lehet majd kapcsolatot építeni, szóval ne elsőre várd a feleségedet, inkább ha valakivel ismerkedsz, merj bulizni, inni, vagy bármit csinálni ami lelazít és ne vedd rögtön halálosan komolyan.

Szerintem külsőleg építsd fel magad amennyire lehet (edzés, rendezett arcszőrzet, igényes öltözet stb.) és ismerkedj, ahol tudsz: online, élőben... Amúgy meg találj hobbit, ami lehet fizikai vagy mentális aktivitás, hogy eleve ha lesz párod, ne csússz teljesen rá.

Azt meg feleljtsed el hogy jajj jajj mennyi idő elment. Ezen már kár agyalni, energiákat égetni. Elmehet mégegyszer ennyi is, rengeteg ember él így, szóval maradj a jelenben.

okt. 6. 15:08
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Nem értek egyet azokkal, akik szerint nem késtél le semmiről. Minden életszakasznak megvannak a maga kötelez körei, amiket, ha nem futunk le, hátrányt szenvedünk. Gyerekként játszani kell,kamaszként a határainkat feszegetni,hülyeségeket csinálni és begyűjteni az érte járó pofonokat. Nagykamaszként csajozni ezerrel, megismerni a nők, a miénkkel homlokegyenest ellenkező lelkivilágát, gondolkodásmódját. Belezúgni mindenkibe, aki csak észrevesz minket, aztán megtanulni kezelni a csalódásokat. Kamaszként sokkal könnyebb felállni egy ilyen balegyenes után, mint 30 évesen. Márpedig jó néhány balegyenesre van szükség, amíg egyenesbe jövünk.Természetesen nem kedvedet szegni akartam, kérdező, csak hogy kösd fel azt a bizonyos alsóneműt.
okt. 6. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!