Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az alábbi 3 típusú fiúnak/ férfinek hány % esélye van a nőknél?
Van 3 fiú. Ugyan úgy néznek ki. Az 1. félénk, a 2. átlagos, a 3. könnyen ismerkedik.
Melyiknek hány %-a van, hogy összejöjjön egy csajjal?
10.
Itt már csúsztatsz, mert "vagy". Ha csak az egyik van, akkor esetleg 0,1% esélye még lehet. Ha mindkettő van és úgy lenne bárkije, na olyan nincsen.
De láttam én is ilyet, 40 év fölöttieknél...
És az esélyről volt szó, nem az volt a kérdés, hogy láttunk-e ilyet. Alapvetően az esélyek azok amiket leírtam. Nyilván az idősebb 40+-os korosztályra más érvényes, főleg ha nem most akar ismerkedni. De alapvetően mondjuk egy társkeresőn nagyjából ilyenek a valós esélyek.
Ha nem nézel ki jól a 0-hoz közelít.
12.
Alig tartózkodom otthon. Ha pedig arra utalsz, hogy az utcán mit látok, akkor az nagyon nem az, hogy a kövér/csóró/ronda embereknek lenne bárkije is. Még a rondáknak nagyritkán. A kövéreknek abszolút nem, ha mégis, akkor legalább 40-50 évesek és a kapcsolat elején nem voltak kövérek.
15.
Nyilván mindenki tippel, és megközelítőleg. Csak 1-2 hülye veszi komolyan, hogy "de ehhez mintavétel meg KSH adatok kellenek!"
14, és azzal a ténnyel mi van, hogy a túlsúly jellemzőbb a rosszabb anyagi helyzetben lévőkre, viszont a jómódubbaknak, magasabban kvalifikáltabbaknak nehezebb a társkeresés? Mert ezek viszont kimutatott tények. Oké, hozzá kell tenni, hogy a magasabban kvalifikált NŐKNEK nehezebb a társkeresés, mert velük legalább egy szinten lévő pasit keresnek, viszont mára már több a magsabb kvalifikáltságú nő mint férfi.
De az alacsonyabb kvalifikáltságúaknak egymás közt jobban megy a társkeresés, pedig köztük töb baz elhízott.
16, nézd, a számok hasnzálatának az az értleme, hogy konkrét, racionális, objektív választ lehet adni velük. Aki mindennemű tudás (mert az, hogy körbenézel tinderen, az nem minősül tudásnak) nélkül beböfög egy számot, az egyértelműen bullshit.
17.
Jó, de azért vedd figyelembe, hogy ezek a "hivatalos adatok" sem mindig jók. Pl. a KSH szerint 10 év alatt CSÖKKENT a romák száma. Ezt elhiszed, ha végigmész az utcán akármelyik vidéki városban vagy faluban?
18, kutatásról beszéltem:D A KSH-nak konkrétan semmilyen adata nincs a romák sázmáról a népszámlálási adatokon kívül, ami meg ugye önbevallásos. Teszem hozzá, szerencsére, mert az kéne még, hogy etnikum mentén listázzák és személyibe beírják az ilyen infókat...:D
Társadalomkutatást állam ne végezzen. FŐleg ne ilyen részrehajló kormánnyal.
De lehet ezt a kérdést tudományosan vizsgálni. És persze, nem titok, a jó testalkat pozitív tényező, de azért ez a kérdés bőőőőségesen bonyolultabb ennél, hogy erre az egyetlen tényezőre ráhúzzuk, hogy ügydöntő.
De jól összebalhéztatok. :D
Én csak arra céloztam, hogy nem 0% esélye van a bátortalanabb embereknek.
A dagadt és a csúnya emberek meg nem tudom minek jött szóba.
Átfogalmazom akkor a kérdést!
Van 3 fiú akik átlagosan néznek ki. Az 1. félénk, a 2. átlagos, a 3. könnyen ismerkedik.
Melyiknek hány %-a van, hogy összejöjjön egy csajjal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!