Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elhívni a lányt beszélgetni, mert félek a nemtől?
"van aki ír nekem, még ha ritkán is ám sosem kezdeményez.."
Es miert nem kezdeményez? Mert k**vára nem érdekeled
Hagyd a g3cibe
Tök alap dolgok amiket írok, egyébként meg nem vagyok jó szociális dolgolból, van egy kollégám és őt szoktam kérdezni, hogy mit kell mondani egyes szitukban. Társaságban feszengek, félek. Egyedül dolgozni szoktam elmenni, meg sétálni, sokat.
Nekem hónapok óta benne van a fejembe, hogy el kellene menni pszichológushoz, de félek tőle mert átküldene pszichiáterhez gyógyszerért, holott pedig csak egy társaság hiányzik akivel tudnék pl. történelemről, fociról beszélgetni.
Megkérdeztem a lányt, hogy van e Instagramja, erre irja "van" nem is linkelte. :( nem értek hozzá, de mondom megkérdezem.
Ha valaki tőlem kérné pl. a telegramom, vagy VK-t.. egyből linlelném , szó nélkül.
Szerintem neked az a bajod, hogy mulya vagy...és ha nem àllsz elő a farbàval, hogy figyelj,baby, ekkor meg ekkor itt és itt talizzunk, akkor eleve vesztes pozícióban maradsz.
Nőként több tököm van...🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!