Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznék még olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznék még olyan fiatal (20-30) nők akik nincsenek fent semmilyen közösségi oldalon(facebook,insta, tiktok stb..) és csak online társkeresőkön keresnek párt?

Figyelt kérdés
szept. 19. 17:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Én még azon sem kerestem. És itt találtam.
szept. 19. 17:08
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Sok biztos nincs. Egyrészt a legtöbb ilyen korú nőnek van közösségi oldala még ha nem is aktív rajta. Ha valakinek mégsincs, akkor meg valószínűbb, hogy párt is élőben keres, nem társkeresőn.
szept. 19. 17:10
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
Mi a bajod a közösségi oldalakkal?
szept. 19. 17:57
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Persze, hogy léteznek. Én is így voltam.
szept. 19. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
29%
Nem hiszem. Az ember vagy aktív online vagy nem. Viszont sokaknak privát a fiókja.
szept. 19. 20:11
 6/11 anonim ***** válasza:
41%

Jelen, bár párt éppen nem keresek jelenleg🤚

Régen voltak fiókjaim ugyan, de még tiniként töröltem őket. Egyébként sem használtam őket semmire, soha semmit nem osztottam meg rajtuk, vagy nézegettem. Úgy gondoltam hogy így teljesen fölösleges is, inkább töröltem a profilokat. Egyedül egy Messenger fiók ami megmaradt, párhavonta ha kapok rajta üzenetet távol élő rokonoktól. Azt pont miattuk tartottam meg, anélkül nem igazán tudnám tartani velük a kapcsolatot.

szept. 19. 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen lányt ismerek, akinek facebookja sincs. El is vesztettük a kapcsolatot a gimi után, mert nem volt sehol elérhető, egy véletlen találkozás után a metrón, cseréltünk számot. De neki is van párja. Nekem is csak face van, azon is meg érettségi kép az utolsó, ami fent van, de én is férjnel vagyok. Szóval szerintem ritka akinek semmi nincs.
szept. 20. 08:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan nem nagyon akad, akinek egyáltalán nincs. Olyan van, akinek van, de nem használja aktívan (én pl. 24 éves korom óta nem mentem fel facebookra, max ha vki mondta, hogy ott küldött nekem vmit üzenetben, Instára meg még régebb óta).
szept. 20. 09:38
 9/11 anonim ***** válasza:
47%

Én azért kérdeztem, miért zavar, mert akkor nyilván valami előítéleted van, ami azt jelenti, TE pucér nőket nézegetsz ott. Nekem pl. recepteket ad be, mert azokat nézem.

Tehát akit zavar, ha a másiknak van SM oldala, az igazából magáról mondja el, hogy gusztustalan dolgokat csinál online.

szept. 20. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
9: nem feltétlenül. Lehet simán antiszoc meg militáns antikapitalista, aki szerint csak az az igazi élet, ha nem kell másokkal érintkeznie, vagy heti 1x, csak akkor, amikor ő akarja (igen, ismertem ilyet).
szept. 20. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!