Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni olyanokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni olyanokkal akik máshol laknak?(társker)

Figyelt kérdés

Volt már pár randim hogy idejonnek, értelemszeruen en nem viszem őket haza, nincs olyan hogy munka után ott vár jön értem, vagy utközben felugrok hozzá gyorsan, vagy megdumáljuk hogy melo után beülünk kajálni, de olyan se pl hogy uristen esik egy szál semmiben vagyok tudsz e jonni értem, hazaviszel e, vagy bakker nincs pénzem kenyérre ma, anyud főzött e vmit.

Csak az van hogy x -edikén tud jonni aztán vagy lemondja vagy nem, 1 nap ha talalkozunk e vagy 2 hét mulva, es "csövezünk" valahol, aztán megy haza es javareszt onlinekapcsolat van ami nekem amugy nem kell, a gyk is izgibb ennél mint pasikkal ismerkedés címen csetelni személyes kontakt nelkul.

Csak mert a városomban társkeren van online kb 4 pasi. Abbol is 2 tata másik 2 foglalt.

szept. 14. 13:57
 1/6 A kérdező kommentje:

Jav

1 vagy 2 hét mulva ha találkozunk, 1 napot vagyunk egyutt

szept. 14. 14:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez kapcsolat hogy x edikén jövök én y.napon megyek? Soha semmi spontán. Bajban nincs ott, ha támasz kell sincs ott, ha a munkában ér vmi se rohan be, ha rosszat álmodtam is a fal les csak vissza, ha beteszek zenèt ugrálni is ő nem éli át, nem "pogozunk egyutt, egyedul ugrálok az ágyon, ha felragad a palacsinta a plafonra nem szedi le, tudom ökörségek amiket írok, de akik igy ramírogatnak meg jönni akarnak randizni, azoknak ez nem kell?

Azoknak mi a kapcsolat?

szept. 14. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Családos embereknek ez a kapcsolat.
szept. 14. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Mi így élünk négy éve, és jól vagyunk. Nekem nem azért kellett társ, hogy valaki kihuzzon a bajból, felnőtt vagyok, megoldom. Viszont bármiről tudunk beszélni egymással, és amikor együtt vagyunk, mindent bepotolunk. Az elején dilemmaztunk, hogy bevallaljuk e így ezt a kapcsolatot, de arra jutottunk, hogy az egyáltalán nem vagyunk együtt ezerszer rosszabb választás lenne, mint hogy együtt vagyunk, de nem látjuk egymást minden nap.
szept. 14. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmit.
szept. 14. 15:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Elütöm akkor csak az időt ilyenekkel mig nincs közelebbi.

Jobbat úgysem tudok

szept. 14. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!