Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nézem egy seác profilját,cőrös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézem egy seác profilját,cőrös mellkas,80 as évekbeli bajusz,mellette a sminkes insta csaj?

Figyelt kérdés
Ezek után nem értem az inceleket....
szept. 12. 20:13
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
49%
Nem három képböl, hanem 1 mondatból le lehet vágni, hogy milyen vagy. Ennyi.
szept. 12. 20:44
 12/22 A kérdező kommentje:
Milyen vagyok?
szept. 12. 20:51
 13/22 anonim válasza:

Nem tudom, mert nem érdekelsz. De aki potenciális jelölt, az tudni fogja, hogy taszítod, vagy nem.

Amúgy mások írták, belektötsz mindenkibe. Szerinted ez bejön a nöknek?

szept. 12. 20:54
 14/22 anonim ***** válasza:
Mindket szor probleman lehet segiteni egy hajnyiroval.
szept. 12. 20:57
 15/22 anonim ***** válasza:

Mármint ez a car

Igy megeszi a cart úgy megeszi a cart. Szegényes egy szokincsed van hallod-e. Az olvasás sokat javitana rajta

szept. 12. 20:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Gyerekként is belekötöttem mindenkibe?azért röhögtek rajtam a lányok?azok a srácok akik belém kötöttek ők kellenek a nőknek.Mért nem vagytok őszinték?
szept. 12. 21:00
 17/22 anonim válasza:
71%

16 ebben van valami. Fiatal korban a nagypofájúakat meg a vagányokat szeretik. Én is néha eltünödök, hogy nekem mit elviseltek 30 alatt, 30 felett meg mind szabályozgatni akar, meg megváltoztani, parancsolgatni.

Egyébként fiatalkorban van a nökben valami, hogy akinek kellenének, az nem kell nekik. Én is válogatás nélkül szedhettem fel azokat, akik tucatnök voltak a szememben.

Akiben meg megláttam valamit, még nem is kellett, hogy bombázó legyen, csak valami kisugárzása volt, na az olyan aztán szóba nem állt volna velem. Aztán amikor berágtam, és leszartam, akkor jött volna utánam. De ha én akartam valamit, akkor egyböl nem voltam érdekes. Évekig ez ment. :D

szept. 12. 21:10
 18/22 anonim ***** válasza:
Barátom neked tényleg szükséged lenne egy jó szakemberre...
szept. 12. 21:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Miért, mi lenne az őszinte szerinted?
szept. 12. 21:57
 20/22 anonim ***** válasza:

Kérdező kővi kérdése:

Most néztem egy Sydney Sweeney hasonmásnak az insta profilját és a seácának ORBÁN VIKTOR TESTE ÉS NAGY FERÓ ARCA VAN!!!!!! REMEGETT A PÉJÓM a CSAJ KAKILójának látványátóólisű!!!!!!!

Ezt mégis hogyan magyarázzák az icelek????

szept. 13. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!