Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézem egy seác profilját,cőrös mellkas,80 as évekbeli bajusz,mellette a sminkes insta csaj?
Nem tudom, mert nem érdekelsz. De aki potenciális jelölt, az tudni fogja, hogy taszítod, vagy nem.
Amúgy mások írták, belektötsz mindenkibe. Szerinted ez bejön a nöknek?
Mármint ez a car
Igy megeszi a cart úgy megeszi a cart. Szegényes egy szokincsed van hallod-e. Az olvasás sokat javitana rajta
16 ebben van valami. Fiatal korban a nagypofájúakat meg a vagányokat szeretik. Én is néha eltünödök, hogy nekem mit elviseltek 30 alatt, 30 felett meg mind szabályozgatni akar, meg megváltoztani, parancsolgatni.
Egyébként fiatalkorban van a nökben valami, hogy akinek kellenének, az nem kell nekik. Én is válogatás nélkül szedhettem fel azokat, akik tucatnök voltak a szememben.
Akiben meg megláttam valamit, még nem is kellett, hogy bombázó legyen, csak valami kisugárzása volt, na az olyan aztán szóba nem állt volna velem. Aztán amikor berágtam, és leszartam, akkor jött volna utánam. De ha én akartam valamit, akkor egyböl nem voltam érdekes. Évekig ez ment. :D
Kérdező kővi kérdése:
Most néztem egy Sydney Sweeney hasonmásnak az insta profilját és a seácának ORBÁN VIKTOR TESTE ÉS NAGY FERÓ ARCA VAN!!!!!! REMEGETT A PÉJÓM a CSAJ KAKILójának látványátóólisű!!!!!!!
Ezt mégis hogyan magyarázzák az icelek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!