Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van jelen ez a férfiaknál vagy csak én vagyok ilyen szemét?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy helyes férfi de van egy átlagos kedves barátnőm tényleg okos elbeszélgetünk, nagyon szeretem jó hozzá bújni de hát nem az a tipikus nagyon csinos vonzó nő. Viszont van egy kolléganőm ő viszont a 10/10 nagyon szép, nagyon csinos, szép mellek, szép fenék és hát valljuk be szexuálisan sokkal jobban izgulok rá, de nyilván esélyem sincs ilyen kategóriájú nőkhöz valamiért szexuálisan hozzájuk vonzódom így teljesen ki vagyok amikor közelbe állok hozzá és látom a nyakát vállát haját sokkal jobban felizgat.

Tudom ez csúnya dolog mert a barátnőmet szeretem de attól még ő sokkal jobb nő nem tehetek róla lehet ezt tudatosan irányítani vagy mit lehet tenni ez ellen, mert tudom hogy csúnya dolog

szept. 11. 16:55
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is volt olyan barátnőm aki elég átlag kategória volt. Nem volt vele bajom, sok szebb, de csúnyább csajt is láttam nála. Attól még őt szerettem.

Volt baromi jól kinéző barátnőm is, őt ugyanúgy szerettem, viszont ami miatt őt sokkal jobban szerettem az inkább a személyisége volt.

Hiába van valakinek jó segge, melle stb...az csak a felszín. Bár lehet csak én működök rosszul szexuálisan és engem jobban beindít 1-1 belső dolog, mint mintsem csak a látványa a barátnőmnek.

szept. 11. 17:31
 12/34 anonim ***** válasza:
86%

Azért írtam a HA szócskát...

Mondjuk én saját magamon észrevettem, hogy tiniként végem volt a szőke/kék kombinált ellenkező neműekért, de felnőtt fejjel már a sötétebb verzió is bejön. Talán nálad is változik az ízlés.

De mivelhogy erre nem lehet alapozni és igazából nincs is értelme jobb lenne szakítani.

Attól, hogy 163 cm magas, átlagos vagy még akadhat olyan nő akinek szexi lehetsz.

Csak azért egy kapcsolatban maradni, hogy legyen ki megöleljen, meghallgasson egyebek mellett nem fair a pároddal szemben és társfüggőséggel egyenlő.

Mindezek mellett ha kapcsolatban botlanál olyan nőbe aki viszonozná az érzéseid megcsalás lenne az eredmény minimum érzelmi téren.

Miért kéne húzni az időd? Inkább egyedül és idővel tisztességes módon ismerkedni mint hűtlenkedni. Nemde?

szept. 11. 17:35
 13/34 anonim ***** válasza:
24%
Egy átlag ember pont ennyit tud mint te. A nőd se lehet egy észkombájn ha nem esik le neki.
szept. 11. 17:37
 14/34 anonim ***** válasza:
45%

Ez jó esetben úgy néz ki, hogy persze, valószínűleg tudsz mondani a párodnál szebb külsejű embert, ahogy tudsz mondani nála okosabbat, műveltebbet, sportosabbat, stb. DE azért összességében bejön a párod, vonzódsz hozzá testileg is és belsőleg is, és egy csomó érzelem és élmény összeköt. És ha ezek megvannak, akkor nem érzel kínzó hiányt akkor sem, ha épp meglátsz egy csinos szexi kolléganőt (ami egyébként akkor is izgató hatással lenne rád, ha 10/10-es barátnőd lenne - egyszerűen mert az újdonság mindig izgalmasabb, mint a megszokott, a fantáziád pedig csupa pozitív illúziót alakít ki a közelről nem ismert vonzó emberekről, ilyen az emberi természet).

Szóval szerintem megalkudtál egy olyan lánnyal, aki nem igazán vonz testileg, sokkal inkább havernak lenne való, és most szívsz.

szept. 11. 17:44
 15/34 anonim ***** válasza:
57%
De amúgy nem biztos, hogy reménytelen a helyzet. A szexuális vonzalom egy összetett dolog. Meg tudod konkrétabban fogalmazni, hogy mit hiányolsz a párodban? Mert például ha a kapcsolat egyéb dolgai nincsenek rendben, vagy ha a másik nagyon elhanyagolja a külsejét, az elég sok emberben el szokta apasztani a vágyat.
szept. 11. 17:47
 16/34 anonim ***** válasza:
82%

8. "max. az igényeket lehet valahogy lejjebb adni"

Elmagyarázná valaki, hogy hogyan? Mert a kérdezőnek láthatóan nem sikerült. Erről beszélten....

szept. 11. 17:54
 17/34 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem semmi rossz nincs abban, ha a párunkon kívül mást is vonzónak tartunk. Ameddig ez nem jut el a megcsalásig, addig oké.

A személyiséggel mi a helyzet?

szept. 11. 17:54
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
De mi ezzel a probléma, te is tudod, a barátnőd is el tudná képzelni maga mellé a Vasembert, vagy egy sima testépítőt, attól még veled van. Hogy miről fantáziál az meg az ő dolga.
szept. 11. 17:55
 19/34 anonim ***** válasza:

#17:

De hát a kérdező csak azért van a párjával, hogy ne legyen egyedülálló!

szept. 11. 17:56
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

19-es: miért, szerinted nem szeretne minden férfi Pamela Andersonnal lenni, minden nő meg a fiatal Brad Pittel?

De a nagy többség mégis megelégszik egy átlagos emberrel.

szept. 11. 17:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!