Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné elkezdeni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy eléggé hétköznapi kérdés, viszont nagyon fontos. Sajnos az internetes ismerkedésben nem sikerült eredményt elérnem és úgy gondolom, hogy ez nem is a legjobb módszer társkeresésre, főleg hazánkban. A kérdésem az lenne, hogy megérné elkezdeni fejlődni a való életben is és kipróbálni leszólítani lányokat? Ettől eléggé aggódom, mert nem szeretnék senkit sem kellemetlen helyzetbe hozni vagy zavarni. Úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz, nincs különösebb veszíteni való. Ti mit gondoltok erről? Fiúk és lányok véleményét egyaránt szívesen fogadnám. (20/F)szept. 10. 22:18
1/4 anonim válasza:
Szerintem menj el egy prostihoz, sokkal egyszerűbb mint egy barátnőt szerezni!
2/4 anonim válasza:
Egy próbát megér de nehigy azt hidd hogy könnyebb.. sőt ugye társkeresőn azért van fent mert ismerkedni akar ìgy nem annyira gáz ha elutasìt vagy nincs match ma de élőben nem tudhatod hogy van e párja nyitott-e rá stb..kömmyen balul sülhet el. A másik meg h sok nő nem nyitott. Fülükben a zene, vagy a barátnőjükkel trécselnek na úgy szólìtsd le
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne görcsölj rá. Éldd az életed, mert bármikor belefuthatsz egy olyan csajba akinek bejössz. Lehet munka vagy ha tanulsz akkor az egyetemen, akár egy vonatúton, bármi.
4/4 anonim válasza:
#3 Én türelmes vagyok,de meddig legyek az? Ha csak vàrok sosem lesz semmi eddigi tapasztalatok ezt igazolják. Üdv egy csajozáshoz szerencsétlen 30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!