Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buli után hogyan írjak rá egy csajra/nőre?
Meg nem voltam ilyen szituban, ezért fordulok hozzatok.
A sztori lényege az, hogy buliban ismerkedtem meg a nővel, nyilván táncolás közben, akkor már osszemelegedtünk, majd mondta ki akar menni cigizni, egy fel orat beszélgettünk, es nekem hamarabb el kellett mennem, igy elkoszontem mikor még bent voltunk a tánctéren. Kedves volt, kikísért a klubból majd kérdeztem van e valami elerhetosege es mondta megadja az instáját. (Nem Magyarországon történt) aztán így köszönt el: “See you next time.”
En ebbol arra következtettem, hogy későbbiekben talalkozni akar. Ez volt szombat éjszaka, ma vasárnap van es holnap (hétfőn) tervezek ráírni valami ilyesmivel.
Hey, hope you are doing well! Would you be down for a meeting sometimes? (Szia remélem jól vagy! Lenne kedved valamikor talalkozni?)
Nyilván nem az angolosságra vagyok kíváncsi, hanem indító szövegként jo e ez, ha szerintetek nem, akkor mit tanácsoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!