Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 év körüli lányok, hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év körüli lányok, hol szoktatok ismerkedni ha komoly kapcsolatot keresel?

Figyelt kérdés
27 éves srác vagyok, nem tudom hol ismerkedjek, nem vagyok társasági ember, neten meg már rég óta nem jön össze. Komoly kapcsolat a célom.
szept. 7. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Munkahelyen
szept. 7. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Élőben, csak nem jön soha oda senki.
szept. 7. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy?
szept. 7. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
82%

Én sem vagyok társasági ember alapesetben. Egyedül nyomom.

Aztán mikor ott vagyok mégis az vagyok.

Am én így szoktam.

El buszozok a keletibe, közben megiszok pár sört hogy ne izguljak, aztán odalépek nekem tetsző nőkhöz dumálni. Aztán ha bejövøk neki akk kajálunk, utána beb aszunk és hazahozom.

A másik hogy nekem van 1 audi a3 sedanom. 2023as tehát szalonból vettem.

Péntek szombat estéken církálok vele, mert a nyári esték tele vannak szép nővel, és megállok a buszmegállóban, vagy a városban ha szép a nő, szia, hova mész, gyere elviszlek stb.

Aztán vele is elmegyek kajálni stb utána fel hozzám és megdugom.

Komoly kapcsolat meg?

Lelki társ meg ilyenek. Nincs ilyen. Egyedül vagyunk a világban, mindenki.

Lelki társ Max a gyereked lehet. De ő is csak addig amíg kicsi.

szept. 7. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!