Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kerülnek el ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerülnek el ennyire a lányok az interneten?

Figyelt kérdés

Nem is feltétlenül társkeresési szándékkal, hanem csak egyszerűen beszélgetni szeretnék velük, de két-három üzenet után eltűnnek.

Az sem lehet válasz, hogy a kinézetemmel van gond, mert általában a fényképig el sem jutunk.

Érdeklődni szoktam, hogy mit szeret csinálni, milyen dolgokat kedvel stb. Aztán alig pár mondatnyi üzenetváltás után tízből kilenc eldönti, hogy többé nem ír. Egyszerűen nem értem. Miről kell manapság beszélgetni egy lánnyal? Ismerkedni nem lehet, komoly témát felhozni nem lehet, róla érdeklődni nem lehet, magadról írni nem lehet... Füstjelekkel kommunikáljak?

22/F

szept. 5. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

A férfiak is eltünnek. Ez így megy. El sem köszönöm a többség. Ne törődj velük.

Vannak rendes személyek, nehéz rájuk találni, de vannak.

Ne vedd magadra. Ők ilyenek

szept. 5. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
45%

Egy lánynak ezer csávó ír. Amikor ezredik fiú kérdezi ezt, kevés energiája lesz már válaszolni. Ezért kell a közepébe menni, valami mutatványt adni elő, marketingelni magad, hogy felhívd a figyelmét, ha a szenny tinderen vagy.

Normális csajnál meg nem kell ilyenekért harcolni. Én tuti egy random lányra se pazarolnám az erőm, akiről nem tudom, hogy megéri. Ha az életedet fejleszted, vonzani fogod őket mint a mágnest, és kérni fognak abból, amit te elértél.

szept. 5. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Élőben rengeteg sikerem van a nőknél.

Interneten viszont siralmas.

Régen levontam a tanulságot, élőben kell ismerkedni.

szept. 6. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!