Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is megtalálhatom a társamat előbb-utóbb ha hozzám képest jóval magasabb kategóriájú nőknél próbálkozok csak (ezek jönnek be)?

Figyelt kérdés
szept. 1. 13:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nőként azt mondom, hogy valami extrát bele kell vinni, ha magasabb kategóriára vágysz. Nyilván mindenkinek bejönnek a jó nők, csak ahhoz teljesítmény is kell. Szembetűnő intelligencia, humor, életcél, stílus, testfelépítés, bármi.

A helyedben valamilyen képzésbe kezdenék, hogy csiszoljam magam és talán egy jobb munkát is meg tudjak csípni. 40 évesen nincs nagyon miről álmodozni, ez már csak nehezebb lesz évről évre.

szept. 1. 17:25
 22/23 anonim ***** válasza:
Milyen az a szembetűnő intelligencia ? Milyen képzésbe kezdjen ? Csak mert én most kezdek egy emelt szintű képzésbe, meg a testemre edzem "nyomom fel" az izomzatot...
szept. 1. 21:08
 23/23 anonim ***** válasza:

22

A szembetűnő jelzőt a továbbiakra is értettem.

Magyarán jó, ha van benned valami olyan, amit észrevesznek, értékelnek. És saját magad is büszke vagy rá, az adja a tartást, önbizalmat.

"Csak mert én most kezdek egy emelt szintű képzésbe, meg a testemre edzem "nyomom fel" az izomzatot..."

Helyes:)

szept. 1. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!