Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek rossz humorom van?

Figyelt kérdés

Ezeken a videókon amiket belinkelek mindíg sírva nevetek. Ez rossz humorra ad okot?

[link]

[link]

[link]

[link]

aug. 30. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Az első 2-t megnéztem

Én nem nevettem

De lehet nekem nincs humorérzékem

aug. 30. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Nekem ez eléggé idióta humornak tűnik.
aug. 30. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Én szeretem az idióta humort is, de nekem egyik sem volt igazán vicces.
aug. 30. 17:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát igen. Amikor a haverjaimnak mutatom őket ök se röhögnek.

[link]

És ez?

aug. 30. 17:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Remélem nem te vagy valamelyik haverom, aki ezekhez hasonló videókkal kínoz. xd No mindegy, ezt csak úgy itthagyom mindenkinek aki vágyik kis humorra. Aki bírta a Dancsó régi szakszerűen videóit, annak ez is tetszeni fog:

https://www.youtube.com/watch?v=dNI-9hbf91Y

aug. 30. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
atyaisten...mi ez a pusztulat...nem hogy nem vicces, de akkora f@..ság mindegyik, hogy konkrétan értelmezhetetlen. És te ezen sírva nevetsz...most komolyan? A harmadik például mi az isten???
aug. 30. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó ez, úgy általános iskola nyolcadikig...
aug. 30. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég retard humorod van. De ne aggódj, van aki pont le fogja szarni, hogy miken nevetsz mert legyint majd csak, hogy áh a pasik ilyenek, a böfögés meg erőszak vicces nekik… Sokat nem fogtok közösen nevetni, valószínűleg nem lesz egy túl izgalmas kapcsolat, de jó esetben lesz szex meg kinek milyen napja volt beszélgetések.
aug. 30. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát nézd, az elsőn általánosban még röhögtek a fiúk én már akkor is kellemetlennek és éretlennek találtam, hogy a testi hangok "viccesek".

A következő hármat meg őszintén értelmezni se tudom. Mint valami lsd-s látomás. Hogy ebben mi a humor faktor, azt elképzelni nem tudom.

aug. 30. 20:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Vannak ezek a "try no to laugh" videók. Szinte mindíg elvesztem őket. Elég könnyű megnevetettni.
aug. 30. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!