Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 400 nettós fizetés elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

400 nettós fizetés elég egy ilyen nőhöz? 36F

Figyelt kérdés
[link]
aug. 28. 05:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%
Mi lenne ha a férfiak befejeznék végre az instagrammos nők idealizálását és nem méregetnék ehhez magukat meg a saját fizetésüket, mert minden csak látszat kérdése?? Mi lenne ha egy kicsit nyitott szemmel járnának a világban? Komolyan mondom, ez már a szánalom kategória.
aug. 28. 07:45
 12/28 anonim ***** válasza:
40%
Ha ez a duci csaj havi 2 milliós, akkor én mostantól 4-et fogok kérni a milliárdos pasimtól🤣Mert ennél sokkal jobban nézek ki, csak nem instapózolgatás a hobbim, nekem agyam is nőtt szerencsére.
aug. 28. 07:45
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
400 nettós fizetés semmilyen nőhöz nem elég.
aug. 28. 07:48
 14/28 anonim ***** válasza:
86%

Nem igazán.

Más kérdés, hogy én sosem költenék egy Forintot/Eurót/Escudót se egy ilyen nőre, mert ránézésre tudom, hogy nagyon nem egyezik az érdeklődési körünk, életfelfogásunk stb. (konkrétan megőrülnék, ha naponta 30 féle sminket és ruhát kellene véleményeznem rajta, meg nyomni a vigyorgós "jajjdejólérzemmagamabőrömben" szelfiket, aztán közben lehet, hogy olyan sötét a nő, mint a föld), tehát nem is csak a pénzem, hanem a szabadidőm és a szívem sem pazarolnám rá. Egyébként külsőre jól néz ki, de ennyi.

aug. 28. 08:21
 15/28 anonim ***** válasza:
85%

#14 vagyok

Azt kifelejtettem, hogy az ilyen konditeremlakó és/vagy dalospacsirta kaliberű nők kifejezetten irritálnak... :)))))

Ha bármelyikben annyira jónak érzi magát, akkor tessék, vannak sportversenyek, akár testépítés vagy fitnesz vagy bármi, illetve lehet zenei karriert is építeni, ami nem ez az "éneklek az Instán egy slágert"-dolog... Persze lehet hobbiból is csinálni a dolgokat, sokan tesznek is így, nekem is van hobbim, de az ilyet minek kell világgá kürtölni, nyomni a közösségi médiában? Csak nem a nulla önbizalom miatti lájkvadászat a cél? :) Ráadásul pont a szépség meg a fitnesz az, ami hát hogy is mondjam... nem sok gondolkodást igényel. Szóval számomra ez már csak ezért sem túl értékes.

aug. 28. 08:27
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem.
aug. 28. 08:32
 17/28 anonim ***** válasza:
64%

5:31-kor írtad ki...

Komolyan, ezzek indul a napod?

Jó érzés, hogy lehetek akármekkora gödörben, sokan fognak így is alulmúlni...

18/28 anonim ***** válasza:
*ezzel
 19/28 anonim ***** válasza:
56%
400 nettóból ha jól nézel ki akkor akkor egy átlagos nőt már talán fennt tudsz tartani havi szinten. De az nagyon kevés pénz főleg ha albérletben laksz, ha anyáddal akkor meg az lesz a baj.
aug. 28. 08:33
 20/28 anonim ***** válasza:
69%

Alapvetően elégnek kellene lennie, sőt még kevesebbnek is, mivel semmi egyedi nincs benne.

De van egy olyan gondolatom, hogy ezzel a nővel a férfiak elhitették, hogy királylány, ezért az igényei is jóval irreálissbbak lettek.

Habár ha ő pénz alapján szelektál, akkor oktalanság lenne vele járni. Én max pár hetes kapcsolatot tudnék vele (meg az ilyen) nőkkel elképzelni, miután kipróbáltam egy rakás dolgot vele szexben, utána dobnám.

Az álmomban sem juta eszembe, hogy feleségük vegyem, szóval viszonylag olcsón megúsznám a kalandokat vele.

Aztán, ő hívogatna telefonon, hogy ezt most hogy gondoltam, talizzunk már stb.

LMAO

aug. 28. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!