Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne kilepni ebbol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kilepni ebbol a helyzetbol?

Figyelt kérdés

Jo par ev tarskeresesi sikertelenseg utan mar teljesen belefasultam a dologba. Meg neha probalkozom de mar az elso par mondat felcseszi az agyam es hagyjuk jeligeben eldobom a beszelgetest.

Egyszeruen van benne egy ilyen nagy valami h aaaa baromira nem eri meg ismerkedni. Mi a fenet tudna meg adni a pasi az eletemhez???

Oke tudom mit. Tars partner barat szex.. de valahogy vagyom is ra meg nem is. Bosszant is meg kiakadok h mi a fene h nincs egy valamire valo ferfi.

Kollegak mind hazas es amugy sem kezdenek veluk. Haverok ismerosok kozott sincs egyedulallo ferfi. Aki van vagy tul idos vagy tul fiatal +-20 ev.

Hogyan tudnek kizokkenni ebbol a letargikus fasult allapotbol ami a tarskeresest illeti?

40+N

aug. 27. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el először is, hogy kell társ vagy se. Ha nem kell akkor ne erőlködj.
aug. 27. 20:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Igazabol szeretnek.

Csak hat a negativ elmenyek miatt nincs kedvem hozza megsem.

Ha jonne egy olyan ferfi aki megfog akkor igen mondanek. Marmint az ismerkedesre kapcsolatra.

aug. 27. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ön és emberismeret. Ha van akkor tudsz válogatni és nem félsz attól, hogy rosszul jársz hiszen tudod kit akarsz és, hogy te ki vagy.
aug. 27. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 évesen is ezzel küzdök. Nem tudom ad-e annyit egy kapcsolat, amennyi rizikóval jár és amennyit elvesz.

Egy hosszú kapcsolat van a hátam mögött, ami tele volt hullámvölgyekkel és voltak nagyon jó időszakok is, szerintem átlagos volt, aztán elengedtük egymást, mert nagyon más irányba haladtunk 6+ év után. Nem volt ajtócsapkodás, se fizikai bántalmazás, lelki is csak, amennyi bárhol, nem volt megcsalás, vagy bármi hasonló és szépen zártuk le békében, barátilag. Mégse kéne újra. Több, mint 2 éve egyedül vagyok, nem is ismerkedtem/ismerkedem, mert senkit nem akarok hülyíteni, amíg azt se tudom mit akarok.

Valóban először el kéne dönteni, akarja-e egyáltalán az ember.

aug. 27. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen a kínálat. Selejtek.
aug. 27. 20:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem 18, 8, 4 eves kapcsolataim voltak. Szinten sok hullamvolgy emelkedo visszaeses. En mar egy nyugis de megis izgalmas kapcsolatra vagyom. Nyugis mert nem akarok dramat hisztit veszekedest hasonlokat. De izgalmas legyen utazassal nevetessel programokkal osszebujassal setaval hasonlokkal.

Onismeret megvan

Masok ismeret? Az a baj h nem alapban a jot feltetelezem es emiatt kihasznalhato vagyok. Igy bizalmatlan lettem. 😔

aug. 27. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Van egy nagyon jó könyv, olvasd el és gyakorold az életben:

[link]

Ha felkészültél rá, akkor utána érdemes nyitni.

aug. 27. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!