Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Arra volnék kíváncsi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra volnék kíváncsi, hogy számotokra mit jelent, ha valakinek azt mondjátok, a legtöbbet érsz számomra? Üres frázis, jelentőségteljes szavak vagy éppen valamilyen mélyebb fordulat.

Figyelt kérdés
aug. 25. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
kb mint a legjobb veled a szex kijelentés. Egyszerű támogatás, felemelés. Szerintem jó dolog ilyet mondani és hallani.
aug. 25. 07:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Itt is sokminden múlik a kontexuson. Ki mikor kinek hol mondja.
aug. 25. 07:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, aki mondta, hogy ő hogyan, mire használja. Én üres frázisnak tartom az ilyesmit, nem használom és nem igénylem. Ha abban a pillanatban esetleg igaz is, az csak arra a pillanatra vonatkozik, úgyhogy nincs valós értéke. Számomra legalábbis.
aug. 25. 08:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Kb hogy kapcsolatfuggo. Kevésbé fontos a csaladja munkája az élete csak a másikon lóg vagy csak az szamit hogy kapcsolata legyen.
aug. 25. 08:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne merészelj elhagyni. Akkor se ha mással vagyok, mert a legtöbbet te érsz számomra mind közül. Kellesz.
aug. 25. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem üres frázis, vagy az emelkedett hangulat mondatja vele. Egy egészséges, minden fronton rendben lévő ember nem mond ilyeneket. Egyébként meg a kimondott szó csak egy súlytalan valami, az idő és a cselekvés határoz meg mindent! Ott meg 98%- ban meg nincs fedésben a kimondott szó és a cselekvés, főleg hosszútávon.

Számomra kínos lenne ha valaki azt mondaná nekem, hogy én érek a legtöbbet a számára. Inkább azon gondolkodnék el, hogy valójában ennyire nincs élete, vagy gyerekkorába verték, vagy valami érzelmi defektje van? Engem lehet kedvelni, utálni, de Istenként ne nézzem már rám senki, mert attól én inkább menekülnék. Átlag emberek vagyunk, jobb esetben is.

aug. 25. 11:33
 7/7 Barito ***** válasza:
A kérdés az, hogy teszi-e, vagy csak mondja.
aug. 30. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!