Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak mindössze 20-30%-a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mindössze 20-30%-a kapja meg a nők szinte egészét?

Figyelt kérdés
A férfiak nagy része magányra van ítélve, az alfahímek pedig úsznak a nőkben, és bármikor bárkit megkaphatnak? A párkapcsolat csak a férfiak egy kis részének kiváltsága, akiknek párhuzamosan négy-öt barátnőjük is van, akik vagy tudna, vagy nem tudnak egymásról?

2024. aug. 22. 19:23
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

#29: Az túlzás, hogy versengenek a kegyeimért, azért az jólesne a hiúságomnak, attól függetlenül is, hogy tudom, a férfiak nem olyan válogatósak (a melegek sem), és hogy semmilyen szinten nem kölcsönös a vonzalmuk. :D

De azért volt olyan srác, aki bepróbálkozott, kérdezte, van-e barátnőm, mondom, nincsen, nem is volt soha.

Aztán mondja, hogy kár, mert helyes pasi vagyok szerinte, és kérdi, férfiakkal voltam esetleg már? :D

2024. aug. 23. 00:41
 32/35 anonim ***** válasza:
45%

"hogy ma már a nyitott kapcsolat is teljesen elfogadott, "

Ja, persze. AZ agyadban maximum. ELfogadott, lehet, csak rendkívúl ritka. És ha nyitott, akkor a nőnek is van pasija, szóval ez a felállás ebben a témában pont hogy lényegtelen.

"és mellette a másik városban ott a másik nője"

Ez rendkívűl ritka dolog. És igen nehezen kivitelezhető.

2024. aug. 23. 04:22
 33/35 anonim ***** válasza:
Nah. Megint kiderült, hogy lenne nő, csak ugye nálad a nő = vékony, széparcu, 25 alatti, instapozitiv személyt jelent. Rajuk tényleg az osszes pasi vadaszik.
2024. aug. 23. 07:35
 34/35 anonim ***** válasza:

"és mellette a másik városban ott a másik nője gyerekkel"Ehhez olyan munka kell és olyan anyagiak, hogy simán tudjon itt is ott is időt tölteni és pénzt rájuk fordítani anélkül, hogy a másik nőnek feltűnne.

De aki így él, az valószínű, hogy nem a minimálbéres nem túl szép Mariskának vetít így, hanem mindkét nője gyönyörű és fiatal. Egy ilyet ismertem. Tényleg nagyon tele volt. Egyik városban feleség, gyerek. Másikban szerető, aki neki dolgozott. Szerető a feleségről tudott és idővel a helyébe is lépett és ő lett az új feleség. Azért nem mindennapos dolgok ezek és kevés férfi engedheti meg magának. Itt a szerető kapott lakást, új ciciket, autót már akkor is mikor még csak szerető volt.

2024. aug. 23. 08:50
 35/35 A kérdező kommentje:

#33: dehogy lenne. Még egy darab nőtől se kaptam soha pozitív visszajelzést. Se kövértől, se csúnyától, se 40 évestől.

De azért úgy gondolkozz már el, mit írsz. Egy 40 évesnek hogy kellene már 25 év alatti nő? Vagy egy 50 évesnek?

Én 27 éves vagyok, és 23-nál fiatalabbal biztos nem járnék jelenleg, de inkább legyen korban minél közelebb hozzám, 25-29 éves mondjuk. Honnan veszed ezt a 25 alattit?

És amúgy, ha már én is teljesen egészséges BMI-vel rendelkezem, akkor miért is felelne meg nekem olyan nő, aki akkora, mint egy ház? És ha nem vagyok én magam sem bányarém, miért kellene nekem azzal beérnem?

Na de legalább ilyenek lennének, akiktől pozitív visszajelzést kapok, már azt mondanám, hogy jól állunk. De hát még ilyenek sincsenek, a nők átnéznek rajtam többnyire.

Nem mondom, hogy ez különösebben zavar, vagy emiatt én elmennék nőket mészárolni, vagy sztárolnám azokat, akik tömeggyilkos incelek lettek. De azért felfigyelhetek összefüggésekre, ha már ilyeneket tapasztalok, nem?

2024. aug. 23. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!