Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők, akik megfelelnek az igényeimnek? 40F

Figyelt kérdés

- 26 évesnél nem idősebb

- IQ > 115

- Tetoválás nincs

- Nem dohányzik

- Magasság 167 és 175 cm között

- Mell: eredeti C-D-E-F kosár, ha nem töltötte még be a 20-at, akkor B kosár is elfogadott.

- BMI 17 és 25 között

- Hang: szoprán

aug. 21. 19:17
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim válasza:
Az a baj ,hogy ilyen elvárásokkal azt szalasztaná el ,aki igazán szeretné őt ,ha lejjebb adná igényeit még talán valaki egyszer szeretni is fogja igazán
szept. 1. 07:48
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek azért mutass magadról képet, hadd legyen az érdeklődőnek is valami élvezete.
szept. 1. 10:10
 43/51 anonim válasza:
100%
42 nem fog képet mutatni úgysem ,mert nem mer
szept. 1. 10:26
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
Te a való életben keresgélsz vagy álomvilágban? Mert ha ilyen "elvárásaid" vannak. Nem, hogy párt nem fogsz maganak igy találni sosem, de még csajt se aki a te korosztályodba ismerkedne. Térj észhez.
szept. 1. 10:34
 45/51 anonim ***** válasza:
75%
#42 [link]
szept. 1. 10:36
 46/51 anonim ***** válasza:
16%

Egy átlagos nővel is félremehet a kapcsolat egy csomó mindenen. Hiszen nem rövidtávú dolgot keresel, ha azt szeretnéd, hogy melletted váljon MILF-é. Ha nem jön ki a szüleiddel, vagy az ő szülei nem csipáznak téged, telebeszélik a fejét, hogy nem vagytok egymáshoz valók, pénzkezelés, egyik spórolós, másik nem. Másféle jövőbeni tervek. Szabadidő másfajta eltöltése. Nem eléggé társasági lény számodra, vagy ő talál túl csendesnek, visszahúzódó ak, vagy bármi, ami nem tetszik neki. Túl harsány nevetés, én pl. ki nem állhatom. Vagy lehet, hogy neked nem tetszene, ha a nőd lenne túl harsány. Nem tudtok egy jót beszélgetni, unalmas vagy számára, vagy a csaj nem elég mosolygós, inkább mindig komoly arcot vág, és ez neked nem tetszik. Túl sokat van a barátnőivel, szerinted. Vagy eleve hanyag típus, nem tart rendet, míg te igen.

Rengeteg olyan dolog van, amin bukhat az egész.

szept. 1. 13:27
 47/51 anonim ***** válasza:
És mi van, ha az arca nem tetszene neked? Vagy az mindegy?
szept. 1. 16:04
 48/51 anonim válasza:
47 már úgysem fog válaszolni ,szerintem sírva kilépett oldalról és megbánta egészet :D
szept. 1. 17:03
 49/51 A kérdező kommentje:

#42: Én nem mutatok képet, de a nők küldhetnek magukról.

#47: Nem mindegy. Ha szeretnéd, hogy felmérjelek, nyugodtan küldj képet, akár arccal, akár anélkül!

szept. 1. 19:32
 50/51 anonim ***** válasza:
Itt nincs olyan nő! Kb. 20 ember válaszolt, mer én mondjuk írtam vagy hét-nyolc választ, mondjuk ha 5 másik olyan ember van, aki nem válaszolt, csak olvassa a kérdést, akkor 25, kb. 13 nő. 26 éven aluli lehet kb. 3. Beszéltük, hogy 100-ból 4 felel meg csak. Minden 25. Akkor gondolod, hogy pont ez a 13 nőből egyszerre 3 is megfelel! Persze... és még hajlandó is neked képet küldeni. Nemigen, ne álmodozz!
szept. 1. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!