Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xdkid kérdése:

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel találkoztam hétvégén egy buliba. Nagyon kedves, hazahozott, leszögezte, hogy ő szeretne jobban megismerni, találkozni stb. Sok ember ismeri, mindenkitől azt hallottam, hogy nagyon normális. Én szeretnék vele találkozni, viszont nagyon szigorúak a szüleim, volt már barátom, abba a kapcsolatba is beleszóltak, de nagyon durván. Elmondtam nekik, hogy így ha ezt csinálják, sose lesz barátom. Megbeszéltük, hogy találkozunk, erre nem engedtek el. 18 éves vagyok, sosem kérek tőlük pénzt, mindent megcsinálok amit mondanak, de viszont ha elmegyek bárhova konkrétan 5 percenként helyzetjelentést kérnek. Egyedül sosem megyek sehova, valaki mindig jön velem. Kezd már nagyon unalmas lenni ez a "túlféltés". Értem én, hogy féltenek, de nem ennyire kéne. Ha elmondanám nekik ezt, akkor úgyis az lenne, hogy amíg velük lakok, ők "tartanak el" addig az van amit ők mondanak. Viszont az egyetlen dolog amit nem értek, hogy testvéremet állandóan elengedték mindenhova. Nyár van, szünet, erre ez van. Szerintetek mit tegyek? Állandóan piszkálnak, hogy miért nincs még barátom, de én meg bele se merek menni egy kapcsolatba, mert félek, hogy megint beleszólnának. Így meg főleg nem, hogy még találkozni se engednek el.
aug. 21. 01:56
 1/3 anonim ***** válasza:

És ha fogod magad és elmész, akkor lefognak, erőszakkal visszatartanak?

Utána pedig mikor hazamész nem engednek be, vagy kidobnak?

Szóval ne hamukázz!

Te aktívan belemész a hülye játékukba.

aug. 21. 03:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj el találkozni a sráccal és kapcsold ki a telefonod. Valahogy le kell szoktatni az ősöket a túlféltésről.
aug. 21. 05:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Lelépnék a helyedben. Aztán sokkot kapnak a szüleid, te pedig épségben hazáérsz. A szüleid a trauma után pedig feldolgozzák, hogy hm, talán attól hogy kimész, nem fogsz meghalni, és nem tűnsz el.
aug. 21. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!