Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok nektek ha nem tettszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek ha nem tettszik valakinek az arca akkor is lehet esélye nállatok?

Figyelt kérdés
Tehát születési arcvonásai az alap,ha ez nem tettszik,akkor ha szakált növeszt és dús hajat akkor már tettszeni fog? Mert rengetegen mondják hogy a szakál és a dús haj szépit és eltakarja a csúfságot..
aug. 19. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Igen.Feltéve ha tiszta, ápolt, okos, jó a humora és a személyisége, nagyon jól bánik velem és van pénze, amiből nagyvonalúan költ is a kényelmemre.
aug. 19. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Vonzódtam én már csúnyához, láttam, hogy az, de mégis ájuldoztam tőle.
aug. 19. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
mondják...ezt mondják, de az alap szerkezet ott van.
aug. 19. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
aug. 19. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
az hogy csúnya relatív a csúnyasag skálán csak egy abszolút pont van, én aki nem kell egy nőnek sem.
aug. 19. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Én pont csak a széparcú férfiakat szeretem. A szép arc az nem a haja meg a szőre.
aug. 20. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!