Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 éves férfi és 29 éves nő, túl nagy korkülönbség vagy ez még működhet?
Én túl soknak találtam, 30-40 volt a felállás. Egyszerűen öregnek tűnt hozzám képest, a bőre, a teste, az arca, hiába volt jóképű, de látszott, hogy nálam jóval idősebb. De a haja nagyon szép, sűrű volt, ezt aláírom.
A mostani párom 35 éves, gyönyörű a bőre és fiatalabbnak néz ki a koránál.
Működhet, főleg akkor ha van család is mögötte. Ha csak párkapcsolatról van szó, akkor tapasztalatom szerint időlegesen működik, de amint az idősebb fél egészségileg lerobban, vagy nem tudja azt életvitelt folytatni amit a fiatalabb fél megkíván akkor hamar vége lesz.
Több ilyen kapcsolatom is volt 35-42 éves korom között, 9-13 év korkülönbség és mindig a hölgy lépett le tőlem. Van akivel mai napig beszélőviszonyba vagyok, de ő a kivétel. Sok fiatal lány azért lép kapcsolatba idősebb férfiakkal, mert használni akarja a kapcsolatrendszerűket(ugródeszka), a jó egzisztencia és magas életszínvonal csábító lehet főleg azoknál a nőknél akik ezt önerőből nem képesek életük adott szakaszában biztosítani.
26N és 36F voltunk mikor összejöttünk
8 éve tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!