Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok között is van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok között is van olyan aki nem találja a párját?

Figyelt kérdés

Én férfiként még egyszer sem voltam együtt egy olyan nővel komoly kapcsolatban ahol rendesen felvállaljuk és szeretjük egymást. Tetszünk egymásnak külsőleg és belsőleg.

Aki nekem nem tetszik külsőre az oda van értem. Vagy házas és párkapcsolatban van.

Volt rengeteg kalandom ,rövidtávú örömökért, de sosem lett belőle komoly kapcsolat szerintem az anyagi helyzetem miatt.

Aki nekem tetszik és végre azt érzem, hogy igen ő az vele szívesen annak nem kellek.

Aki meg velem akar lenni az vagy,se külsőleg, se belsőleg nem tetszik, sokszor taszít vagy belsőleg megbízható, szorgalmas stb.. de mint nő nem izgat fel. Nem kívánom mint nőt.

Vannak nők is akik ugyan ezt tapasztalják csak fordítva?

aug. 15. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan vagyunk így. Van egy férfi, akinek nagyon tetszik mind külsőleg, mind a személyiségét tekintve, akinél tudom, hogy szóba sem jöhetek. :) És jártam így korábbi életszakaszokban is.

Szóval ne aggódj, mindkét nemre jellemző időnként ez a helyzet.

aug. 15. 13:21
 2/10 anonim ***** válasza:
* van egy férfi, aki nagyon tetszik
aug. 15. 13:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem nőként volt ilyen 7 évem.
aug. 15. 13:31
 4/10 A kérdező kommentje:

Nekem férfiként csak ez van.

Akik tetszettek azokkal volt kaland némelyikükkel szex. De ennyi nem lett komoly kapcsolat és nem lett felvállalva.

2 nőbe voltam nagyon szerelmes. Az egyikkel akkor mikor szerelmes voltam semmi nem volt csak húzta az agyamat.. 3 évvel később fel jött hozzám volt szex, de nem sikerült jól mert bennem volt, hogy anno húzta az agyamat és végig azt éreztem, hogy azért jött fel, hogy kicsikarja, hogy mennyire oda vagyok érte. Ezen kívül kritikus volt velem.. szóval félig meddig volt szex, de nem lett befejezve. Miért nem lehetett ezt akkor mikor full belé voltam esve...

A másikkal csók-ig, simogatásig jutottam. Többször mondta, hogy lefeküdne velem, de foglalt volt.. ő is húzta,az agyamat aztán teljesen megváltozott.

Nagyon szerelmes voltam belé, benne találtam meg azt akit nagyon kerestem, de hiába. Itt legalább volt olyan időszak amikor ő is nagyon oda volt értem meg én is érte.

Talán ez volt az az egy alkalom az életemben mikor pár hónapig egyszerre voltam oda én is és ő is értem.

Ezen kívül nagyon sok olyan volt, hogy olyan lányoknak tetszettem akik nekem nem.

Volt olyan is aki tetszett külsőre, de nagyon fárasztó és idegesítő személyisége volt, ezért nem tudtam volna vele lenni. Nem feltöltött,hanem lefárasztott.

41 éves vagyok.

Szerintem el vagyok àtkozva. Nem hiszem el, hogy nincs legalább egy valaki a földön akivel egy hullámhosszon vagyok és külsőleg is izgatjuk egymást.

aug. 15. 14:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Aki nekem tetszik, annak én nem és fordítva. De általánosságban se vagyok nagyon kelendő, akinek igen is max csak szexet akarna.
aug. 15. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:

"Volt rengeteg kalandom ,rövidtávú örömökért, de sosem lett belőle komoly kapcsolat szerintem az anyagi helyzetem miatt"

Ez is valami, nem kell csuggedni. Mindenki a sajat szintjen nyomorog.

"Szerintem el vagyok àtkozva"

Nekem meg kaland/szex se jott ossze, szerinted en mennyire vagyok elatkozva? :)

Amugy nyakamat ra, hogy 12-es Venuszod van.

40F incel

aug. 15. 18:09
 7/10 A kérdező kommentje:

6-os

Mit jelent az, hogy 12-es Vénusz van?

aug. 16. 08:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Reggel/delelott szulettel?

40F incel

aug. 16. 08:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Nagyon nem.

Mérleg vagyok. Délután fél 5-kor születtem. Októberi vagyok.

aug. 16. 08:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Férfiként írok. Annó társkeresőztem a badoon volt 4-5nő akik x hetente ahogy engedte a rendszer rám (ott talán szívecske volt) szívecskéztek. Hát ő elnézést de a nőiesség és az igényesség csíráját sem találtam meg az adatlapjuk alapján bennük. Az ilyen nők is nők és ilyen kapcsolatuk lesz. Fura ez a világ még mindig ciki ha valakinek nincs párja. Kivéve ha álom testű pénzes nő mert ő nála elhiszik hogy csak lúzerek akarnak töle valamitn
aug. 23. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!