Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ha egy férfi úgy éri el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha egy férfi úgy éri el a 30. életévét, hogy a próbálkozásai ellenére még nem volt párkapcsolata, mert eddig egy nő sem érezte azt, hogy számára ő lenne a tökéletes választás, akkor hagyja abba örökre a társkeresést vagy próbálkozzon tovább?

Figyelt kérdés
aug. 14. 23:19
A kérdező szavazást indított:
Hagyja abba örökre a társkeresést.
Próbálkozzon tovább.
13 szavazat
 1/8 anonim válasza:
61%
Egyértelmű az hogy nem jó helyen próbálkozol. Más nő típusnál lehet nagyobb szerencséd lenne. Próbálkozást ne hagyd abba.
aug. 14. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Probálkozz, csak ne a felsőpolcos nőknél. Szívesen :)
aug. 15. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Elvált anyukák,duci nők

Hajrá

aug. 15. 05:26
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha kapcsolat nem jött össze, de minden más igen, tehát randik, egyéjszakás, alkalmi kapcsolatok akkor nem kell feladni. Ha viszont semmi, tehát szűz az illető, soha nem volt dolga nővel komolyabb szinten, akár se csók, se egy randi, se egy normális beszélgetés vagy randi sem sikerült 30 éves korig, akkor nyugodtan feladhatja.
aug. 15. 06:10
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Hasonló nőnél próbálkozzon.
aug. 15. 07:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Tényleg vannak olyan férfiak, akiknek normális beszélgetés sem jön össze nőkkel?

aug. 15. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Tényleg. MI olyan hihetetlen ebben? Én 3 éve nem beszélgettem nővel, mármint ismerkedési szándékból. Szóval nyilván vannak nő ismerőseim, rokonok, munkatársak, de úgy konkrétan ismerkedésből, esetleg olyan szinten, hogy majd lesz belőle valami nem beszéltem nővel 3 éve. Előtte se nagyon, de azért alkalmanként elő elő fordult.

Úgyhogy el tudom képzelni, hogy valaki így él le 30 évet, vagy akár az egész életét.

aug. 15. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:

#4-es, én pont ez utóbbi vagyok. Akkor nekem tényleg már csak a kötél maradt...

38 F

aug. 16. 08:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!