Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem érdeklem?
Röviden a szitu:
29/F vagyok. Egy társas eseményen találkoztam egy lánnyal (32/N). Az előttem lévő széksorban ült a barátaival. Arra lettem figyelmes, hogy feltűnően sokszor nézett hátra, mire rájöttem, hogy valószínűleg engem néz.
Először a barátaihoz mentem oda, hogy megkérdezzem honnan jöttek.
Egyből odajött köszönni és beszélgetni, ahogy leszólítottam a barátját.
A végén hamarabb el kellett mennem, de a parkolóban odajött hozzám a barátja, és megkérdezte, hogy elkérhetné-e a számom.
Számot cseréltünk, és pár nappal később megadta a lány számát.
Mondta, hogy kérdezett rólam a csajszi, kíváncsi volt.
Ráírtam, és nagyon jókat beszélgettünk, viszont feltűnt, hogy soha nem kezdeményez beszélgetést, de szinte azonnal visszaírt, és kérdezgetett is.
Órákig tudunk beszélgetni.
Most ott tart a dolog, hogy kíváncsi voltam, hogy ír-e, ha én nem írok rá.
Eltelt egy hét, de nem írt.
Vajon ez azt jelenti, hogy csak udvariasságból ír vissza ha ráírok, és igazából nem is érdeklem?
Köszi a válaszokat, és bocs a hülye fogalmazásért.
4.kommentelő:
Köszi a választ.
Nekem pont az a furcsa, hogy egyébként nagyon is érdeklődő, élvezetes vele beszélgetni. Vissza kérdez, oda-vissza megy a beszélgetés.
Csak egy dolog zavar:
Magától nem írt még rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!