Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Röviden a szitu:

29/F vagyok. Egy társas eseményen találkoztam egy lánnyal (32/N). Az előttem lévő széksorban ült a barátaival. Arra lettem figyelmes, hogy feltűnően sokszor nézett hátra, mire rájöttem, hogy valószínűleg engem néz.

Először a barátaihoz mentem oda, hogy megkérdezzem honnan jöttek.

Egyből odajött köszönni és beszélgetni, ahogy leszólítottam a barátját.

A végén hamarabb el kellett mennem, de a parkolóban odajött hozzám a barátja, és megkérdezte, hogy elkérhetné-e a számom.

Számot cseréltünk, és pár nappal később megadta a lány számát.

Mondta, hogy kérdezett rólam a csajszi, kíváncsi volt.

Ráírtam, és nagyon jókat beszélgettünk, viszont feltűnt, hogy soha nem kezdeményez beszélgetést, de szinte azonnal visszaírt, és kérdezgetett is.

Órákig tudunk beszélgetni.

Most ott tart a dolog, hogy kíváncsi voltam, hogy ír-e, ha én nem írok rá.

Eltelt egy hét, de nem írt.

Vajon ez azt jelenti, hogy csak udvariasságból ír vissza ha ráírok, és igazából nem is érdeklem?

Köszi a válaszokat, és bocs a hülye fogalmazásért.

aug. 14. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem játszik veled. Hagyjad.
aug. 14. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg nem érdekled.
aug. 14. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem ír,tojik rád magasrol
aug. 14. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Jártam már így én is. Élőben jól elbeszélgettünk, jómagam is rácsodálkoztam, hogy én ennyire nem vagyok kommunikatív senkivel, de ha néhány alkalommal ráírtam, akkor ott abszolút nem kérdezett, nem érdeklődött csak éppen válaszolt arra amit írtam. Úgyhogy hagytam is. Szerintem akit érdekelsz, ott látod az érdeklődést a részéről.
aug. 14. 21:36
 5/5 A kérdező kommentje:

4.kommentelő:

Köszi a választ.

Nekem pont az a furcsa, hogy egyébként nagyon is érdeklődő, élvezetes vele beszélgetni. Vissza kérdez, oda-vissza megy a beszélgetés.

Csak egy dolog zavar:

Magától nem írt még rám.

aug. 15. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!