Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy hogy egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy hogy egyszerűen nincs hol ismerkednie?

Figyelt kérdés
Csak neten van lehetősége és semmi több?
aug. 10. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Suli,munkahely, baráti kör,szórakozóhely???
aug. 10. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátok nelkul jah. Munkahely meg a net es kifujt
aug. 10. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.

Nekem neten sem. Egyrészt vidéki vagyok, itt "nem működik". Másrészt nincs hozzá fullos külsőm és a kamera sem szeret, úgyhogy nem tudok olyan képeket feltölteni, amik elérik az ingerküszöböt vagy videohívásban vonzó látványt nyújtani.

És ezzel ennyi. Olyan társaságom nincs, ahol lennének potenciális jelöltek - nő vagyok, csak nők és néha nős, gyerekes férfiak vannak körülöttem. Ha meg csak úgy elmegyek valahová (bár szórakozóhely kizárva), senkivel nem alakul semmi, nagyon max. szemkontaktus, aztán megy mindenki tovább. De sokszor már az sem, mert én ugyan nem vagyok folyton rátapadva a telefonra, egy csomóan igen, ők rá sem néznek senkire, konkrétan még a zebrán áthaladás előtt sem néznek szét...

aug. 10. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagyok. Melóhelyen alig van csaj, azok többségét is eldugják a felső emeleti HR osztályra. Online nem az én világom. Szabi után szerintem kinyalom magam, és végigsétálom a belvárost, hátha...
aug. 10. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig ezt hittem, de kell keresni közösségeket, és megoldódik. Ha otthon ülsz természetes, hogy nem találkozol senkivel...

Szervezett kirándulások, kajak túrák, biciklis egyesületek, motoros klubok, stb stb,ha felnőtt vagy legyen valami érdeklődési köröd, és keress benne közösségeket... egyedül szar lenni,tudom 5éven át csináltam.

aug. 10. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt vagyok

F

aug. 10. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
57%

Az utcán is lehet

Vagy akar plázában

Gyógyszertárban

Deák téren

Engem ezeken a helyeken már szólítottak le

aug. 11. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!