Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy hogy egyszerűen nincs hol ismerkednie?
Jelen.
Nekem neten sem. Egyrészt vidéki vagyok, itt "nem működik". Másrészt nincs hozzá fullos külsőm és a kamera sem szeret, úgyhogy nem tudok olyan képeket feltölteni, amik elérik az ingerküszöböt vagy videohívásban vonzó látványt nyújtani.
És ezzel ennyi. Olyan társaságom nincs, ahol lennének potenciális jelöltek - nő vagyok, csak nők és néha nős, gyerekes férfiak vannak körülöttem. Ha meg csak úgy elmegyek valahová (bár szórakozóhely kizárva), senkivel nem alakul semmi, nagyon max. szemkontaktus, aztán megy mindenki tovább. De sokszor már az sem, mert én ugyan nem vagyok folyton rátapadva a telefonra, egy csomóan igen, ők rá sem néznek senkire, konkrétan még a zebrán áthaladás előtt sem néznek szét...
Sokáig ezt hittem, de kell keresni közösségeket, és megoldódik. Ha otthon ülsz természetes, hogy nem találkozol senkivel...
Szervezett kirándulások, kajak túrák, biciklis egyesületek, motoros klubok, stb stb,ha felnőtt vagy legyen valami érdeklődési köröd, és keress benne közösségeket... egyedül szar lenni,tudom 5éven át csináltam.
Az utcán is lehet
Vagy akar plázában
Gyógyszertárban
Deák téren
Engem ezeken a helyeken már szólítottak le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!