Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
[link]

aug. 8. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

Azt, ha majd felnő a gyerek, hogy ezeket a faszikat fogja képen vágni.

Én hallottam már olyan sztorikat hogy apja elhagyta nevelofaterja verte. És amikor felnőtt a kölyök hát abban minden volt csak köszönet nem.;)

aug. 8. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Hagyjuk már ezt hogy mindig a nő a hibás mikor pasik nem teszik magukat oda a saját kölyküknek sem.
aug. 8. 23:20
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

Igaz a mém, de sajnos az a gond, hogy a nőknek mindezek után is irreális elvárásai vannak amiknek talán megfelel a férfi a 4edik randin.

És a férfiak többsége meg simpel nekik.

aug. 8. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Gyerekkel johogy nagyobb az elvárás. Nem mindegy kit engedsz a gyerek közelébe. Egy gyökeret aki gyerekhez se ért, vagy vmi majmot aki rajta élné ki a komplexusait meg gyerekkori traumáit, vagy aki a gyerek elott szórakozna az anyjával.

Én pont azt tapasztalom hogy ha a gyereket tiltod tőle, nem lehet semmi köze hozzá, a gyereknek elmagyarázod ő csak egy barát (amugy senki a családban), abba vannak teljesen belehalva. Elkezdenek cukrosbácsit játszani manipulálni zaklatni a gyereket hazudozni játszani a fejüket hogy méltók a gyerekkel lenni. Dehát nem azok es nem az ő gyerekük amugyse.

aug. 8. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
14%

Talán nem kellene a nőknek túl sokat gondoljanak magukról. Mindneki hallott már ilyet, jön a keménycsávó az igazi rosszfiú, dúl a láv', a nő elhiszi magáról, hogy majd ő "megszelidíti" a rosszfiút (aki amúgy nem is rosszfiú, mert az igazi rosszfiúk vagy börtönben vannak belföldön, külföldön, gyilkosságért, vagy épp 100 kiló kokót akartak behozni Dél-Amerikából, a nőknek a rosszfiú az igazából....tahó, paraszt, gyökér...na mindegy ebbe bele sem megyek) és majd családcentrikus, felelősségteljes férfit csinál belőle, mert a női ego határtalan, elhiteti a nő saját magával, hogy egy igazi tapló gyökérből csinál majd egy normális pasit, hogy az a vállalhatatlan gyökér majd ő érte, mármint a nőért majd megváltozik, mert a nő azt hiszi hogy a csoda aranypunci kártyával majd megváltoztat mindent, meg a nő azt hiszi, hogy olyan lehengerlő meg karakán, meg fszom seggem szrja fosása tudja már, hogy ő olyan nő, hogy érte bárki leteszi a "rosszfiú" aka gyökér életet....hát tedd belém béjbeh'....jah, bele nyomja a gcit, jön a gyerek, a pasi csak nem változik meg, a nő meg csicska lesz, meg alapból az is volt, aztán jön az összes férfi egy gyökér, meg mind csak kihasznál stb stb stb....unalmas, szürke, vontatott LERÁGOTT CSONT ez már.

Csak a levét mindig a gyerek issza meg, aki konkrétan nem tehet semmiről, nem tehet arról, hogy az anyja volt olyan egoista barom, hogy azt hitte magáról, hogy ha van a lába között egy feszes szép punci, meg, hogy azt hitte magáról, hogy ő milyen jó nő külsőre meg belsőre, hogy egy ilyen gyökértől akarjon gyereket....nah, ez a szerencsétlen gyerek erről nem tehet.

Szóval itt mindig a nők a hibásak, a nő hordja ki, szüli meg azt a gyereket, az apának csak egy orgazmus, az anyának meg konkrétan kötelessége a gyereket nevelni, mert az anya eteti, az anyja szoptatja....nem az apa....

Ilyenkor bssza fel az agyam a nők egoja...

A gyökér meg lelép, jön egy új fazon, aki apja lesz, de más gyerekét nevelni hát....nem elég egyszerű....jönnek a gondok, hogy az új pasi nem fogadja el, vagy nehezen fogadja el és érthető is, hisz az a gyerek csak egy orgazmus volt a pasinak, a nő meg.....

Elég is mára a gyakoribol....undorítóak a nők, ártatlan gyerekek életét teszik tönkre azzal, hogy a túlduzzadó egojukkal élnek.

A kedvencem amikor a nők jópasit akarnak, mert hát jópasi kell, aztán miután felcsinálta őket a jópasi lelép, hisz hülye lesz lekötni az életet egy nő mellett, meg egy gyerek mellet, miközben a fiatal, friss üde puncik mind a farkuk előtt hevernek.....ÉS ERRE FEL A NŐK KÉPESEK AZT MONDANI, HOGY DE IGENIS JÓPASIT AKARNAK, ők vállalják, mert hát a genetikailag hátrányos pasi is ugyanúgy ezt csinálja....hol???? Hol baszki? Egy rosszpasi, aki nem olyan jóképű, nem izmos, nem magas, némileg kopaszodik, hol nyomják a nők a puncijukat az ilyen pasik farkába.....sehol, sehol baszki, és persze ezeket a pasikat offoljak, mert hát lehet, hogy kedves, hűséges meg minden fszom tudja, de hát nem 10/10, meg nem olyan rosszfiú, meg stb stb stb....

Komolyan mondom én a BTK-ba hozatnám, hogy ha egy nő gyereket akar, akkor különböző pszichológiai teszteket töltssenek ki vele, hogy kitől akar, miért akar, hogy akar, a párjában mit szeret, mit nem stb stb....

Nem normálisak a nők, TUDATOSAN NYOMORÍTJÁK MEG A GYEREK ÉLETÉT, MERT OLYAN PASIT VÁLASZTANAK AKIKKEL NEM LEHET HOSSZÚTÁVON ALAPOZNI. És ebből lesznek majd a lelkileg totálisan sérült gyerekek.....miért......???!!!!

....mert egy sehonnai nő, azt hitte magáról, hogy majd Ő megváltoztattja a gyökér, hülye, felszínes pasit...hát ezért! F

aug. 8. 23:50
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Azt gondolom, hogy a férfiak többsége legalább ennyire sekélyes. Jó legyen a csaj segge, melle, ne legyen túl idegesítő aztán ennyi elég is. Hogy képzett, kultúrált legyen, netán okos, az nem igazán érdekel senkit, meg jobb is nehogy túllicitálja a pasast. :) Ja és kb 80% nem akar gumit húzni. Vagyis felelősségtudat szempontjából sem remekelnek.
aug. 8. 23:50
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Mondjuk én ismerek olyan csajt aki kb. 20 éves volt amikor férjhez ment egy férfi szemmel sem túl vonzó 40+-os pasashoz, szült neki egy gyereket, majd elváltak (hivatalosan nem mert felvették a babavárót XD). A fazon mindenféle abszurd baromsággal hülyítette a csajt, de számomra akkor is durva, hogy ilyen baromságoknak bedőlnek a nők és még képesek gyereket is szülni egy ilyen embernek (nem sokat beszéltem a fazonnal, de így is feltűnt mekkora kamugép). És az ilye nsuttyóknak simán összejön ez is, holott sok normális srácot ismerek akiknek évek óta közük nem volt egyetlen nőhöz sem.

Én nem mondom, hogy a nők a hibásak kizárólag, de azért azt tegyük hozzá, hogy a nő választ. Minden esetben. Szóval ha konzekvensen idiótákat választanak, a valóban értelmes és értékes férfiak pedig hoppon maradnak, azzal most mit lehet tenni?

aug. 9. 06:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Fiatal vagyok, nincs gyerekem, így nekem a gyerek jelenleg kizáró ok, nem szeretném másét felnevelni. Problémája viszont mindenkinek van, egy kapcsolat akkor működik jól, ha képesek vagyunk megbírkózni saját problémáinkkal, párunk csak segít benne. Ugye ha valaki nem tesz a javulásért, akkor akár fejen is állhatsz, nem lesz javulás csak érzelmileg magával ránt.
aug. 9. 06:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem részben igaz. Lehet, hogy a kapcsolat elején még normális volt a pasi.
aug. 9. 08:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, valahogy pontosan így tekintek minden gyerekes anyukára, aki ismerkedni akar velem. Instant kuka mind. Csak pótapukát keresnek 🤮
aug. 10. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!