Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti élnétek olyan párkapcsolatban, amelyben jelen van a BDSM?
12-es, úgy látszik, semmit nem értettél meg az előző válaszomból, továbbá amilyen következetlenségeket összehordasz, az alapján attól tartok, hogy az értelmi képességeid gátolják a mélyebb megértést.
Az első dolog, ami meghökkentett, hogy képtelen vagy különbséget tenni a válaszadók elképzeléseiről való érdeklődésem, valamint a BDSM fogalmáról szóló kérdés között, amit rajtad kívül senki nem tett fel. Én nagyon jól tudom, mit jelent a BDSM: egy rendkívül tág halmaza olyan _konszenzuális_ felállásoknak, amelyben általában van egy szubmisszív és/vagy mazochista fél, meg egy domináns és/vagy szadista fél. Ezeknek a felállásoknak rendkívül sok fokozata van, kezdve az olyan apró dominancia jelenségektől, mint pl. "hozz inni" vagy "mosogass el", egészen az általad is említett verős/szopatós szintekig. Igen, ez utóbbi is _részhalmaza_ a BDSM-nek, nem pedig különálló valami, de ahhoz, hogy ezt megértsd, tisztában kellene lenned olyan halmazelméleti fogalmakkal, mint pl. hogy részhalmaz.
Abban teljesen igazad van, hogy sokan úgy vélik, a BDSM csak ez utóbbiakról szól, és még lájkoltalak is volna, mert teljesen egyetértek azzal, hogy a BDSM-viszonyokban rendszerint ott van a kölcsönös tiszteletadás, véleményem szerint talán még jobban, mint egy hagyományos kapcsolatban. De nem tudtam mire vélni a vádat, miszerint ÉN nem tudom, mit jelent a BDSM, meg hogy csak a nőt akarom szopatni. Melyik kisujjadból sikerült összeszedned ezt az ökörséget? Mikor adtam én okot arra, hogy ezt hidd rólam? Egy egyszerű kérdést tettem fel, amelyben éppen azt igazoltam, hogy sok szintjét el tudom képzelni a BDSM-viszonyoknak, erre te rögtön az első lépésben, mielőtt bármit is megtudtál volna az én elképzeléseimről, elkezdtél vádolni.
Mint ahogy a kérdésem leírása is bizonyítja, tisztában vagyok azzal, hogy a BDSM-nek sok válfaja van, éppen emiatt tettem fel azt a kérdést, hogy ki milyen felállást és intenzitást tud elképzelni a maga kapcsolatába. Talán sosem gondoltad volna, de én pl. egy femdom kapcsolatot keresek, amelyben a nő kedve szerint erényövben tart, én kiszolgálhatom őt, és mégis ott van látensen az a szint, amit említettél, hogy mindketten tiszteljük (és szeretjük) egymást. Ez a bizarr együttállás tényleg megfoghatatlan azoknak, akik nem értik a BDSM-et. Tehát közelében sem jártál, amikor megtippelted, hogy mi jár a fejemben a BDSM kapcsán. A kérdés még mindig az, hogy mi alapján kezdtél el engem vádolni és a degradáló megjegyzéseiddel illetni.
A privát üzenettel meg nem értem miért hozakodsz elő; én nem "puncsoltam" banyek, hanem ugyanazt kérdeztem meg ott is, mint itt a kérdés alatt, hogy fejtsd ki az elképzelésedet, te mit valósítanál meg egy BDSM-kapcsolatban. Tudod, kommunikáció, ismerkedés, asszertivitás. Lehet, hogy számodra ezek még ismeretlen fogalmak.
A vicc az, hogy pont te jössz a kölcsönös tisztelettel a BDSM kapcsán, aki a legapróbb tiszteletet nem vagy képes felmutatni a beszélgetőpartnered iránt. Te valami férfigyűlölő femináci lehetsz azok alapján, hogy egyből megvádoltál perverzkedéssel, kanossággal, meg a férfi egóm sértődékenységével, csak tudod, az a helyzet, hogy egyedül magadat járattad le ezzel a viselkedéseddel. Igen, én -- talán éppen veled ellentétben -- különbséget tudok tenni egy domináns, tekintélyes nő (amilyet egy BDSM-kapcsolatban a magam részéről el tudok képzelni), és egy vádaskodó hárpia között, mint amilyen te vagy. Ha legalább a saját elvedhez, a kölcsönös tiszteletadáshoz tartanád magad, egészen autentikus is lehetnél, de így mindössze csak nevetség tárgya vagy. Ha belátod végre a tévedésedet, akkor elfogadok egy bocsánatkérést, de ha továbbra is csak a zokniagyú vádaskodásaidat és következetlenségeidet tudod képernyőre vetni, akkor kímélj meg minket egy újabb kommenttől. Köszöntem.
Igen!!
Csakis kapcsolatban tudom elképzelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!