Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a vonzalom jele? Bejöhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a vonzalom jele? Bejöhetek neki?

Figyelt kérdés

Van a házban egy lány, akivel néha összetalálkozunk a liftben, vagy a folyosón, és ilyenkor mindig elkezd velem smalltalkolni. A második-harmadik ilyen után pedig már el is kezdett mesélni a napjáról. De nem is ez volt gyanús, mert sok olyan lányt ismerek, aki fossa a szót. Ma többen is mentünk ki a bejáraton, ő pedig várta, hogy mindenki kijöjjön, hogy be tudjon jönni. Mindenkinek fapofával köszönt, én viszont egy hatalmas mosolyt is kaptam tőle, mint amikor valakinek bearanyozod a napját.

Ez annak a jele, hogy tetszem neki?

júl. 29. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Ez a jel
júl. 29. 23:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el randira és akkor elválik, ez így kevés, lehetsz szimplán szimpi neki.
júl. 29. 23:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy h szipmatikus vagy neki, ez még ne ásó-kapa, de egy bepróbálkozást megér.
júl. 30. 04:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Próba cseresznye, hívd meg valahova, aztán kiderül, hogy csak alapból jófej, vagy tényleg bejössz neki.
júl. 30. 06:24
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Bizonyára. Nekem is van ilyen, akivel ha véletlenül meglátjuk egymást, akkora mosolyt kapunk egymástól, hogy csak na! Öröm az élet! :)
júl. 30. 07:00
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Valószínűleg nem. Ha láthatóan tetszel egy lánynak, akkor nem tetszel neki, csak hülyít. Ha valóban tetszel egy lánynak, azt soha nem fogod megtudni, hacsak nem kezdeményezel nála, mert minden erejével igyekszik titkolni, és semmilyen látható jelét nem adja.
júl. 30. 08:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 Nagy igazság! Magamra ismertem!
júl. 30. 08:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Smalltalk... Ti nyomingerek mikor felejtitek el ezeket a kitalált random angol szavak használatát magyar szövegkörnyezetben?
júl. 30. 20:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó. Azt kellett volna írnom, hogy rövid, könnyed diskurzus, csevej hétköznapi témákról
júl. 30. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Örül, hogy lát. Az jó, nem? Őszintén szólva bármi lehet részéről, derítsed ki. Képzeld, nekem, ha jó kedvem van, tele vagyok önbizalommal, vagy éppen jó társaságban vagyok és meglátom őt, fülig ér a szám, nagyot köszönök. Ha borúsabb napomon találkozunk, a madárijesztő, akinek karó van a hátában is rugalmasabb nálam! Összeszorított fogakkal pókerarcot igyekszem magamra erőltetni, szerintem még bunkó is vagyok, lehet, hogy köszönni is elfelejtek! Pedig csak azért, hogy meg ne hallja, mennyire ver a szívem.

Járj utána, beszélgess vele...

júl. 31. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!