Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első 2-3 napon amíg ismerkedünk online gördülékenyen és hosszan megy a beszélgetés amit általában én mint férfi viszek előre. ? Az első 3 nap tartalmas,vicces érdeklődő beszélgetés
Aztán megáll a történet már nem tudok 4-5 napon miről beszélni úgy hogy még nemis találkoztunk és általában a nők sem viszik előre a történetet.Meddig szoktatok beszélgetni a találkozó/randi előtt úgy hogy idegenek voltatok egymásnak?
20-on éves korosztály
Nekem 2.5 ev volt amig napi szinten akar 8-9 orakat is dumaltunk mire talakoztunk.
Egyszeruen valahogy nem jott ossze addig. Vagy en doltem ki betegseggel vagy o neki jott be extra melo vagy baleset vagy akarmi. Aztan feladtuk azt h leszervezzuk. Veletlen adodott ugy hogy egy 3ik orszagba talakoztunk elsore. Valahogy ugy alakult h en is es o is oda ment nyaralni.
Azota a ferjem lett. 2 gyerek van mar es egyutt elunk egy negyedik orszagban. 😁
4
Valahogy ezek nekem abszurdnak tűnnek
Ha már 1 hétig beszélünk és nem találkozunk az jár a fejembe hogy biztos másikkal találkozik azért húzza nemhogy hónapig evekig
De gratulálok a kitartáshoz
Nem akartam ismerkedni vele mert messze elt. O sem. Haverkodtunk poenkodtunk majd barat lett es vegul sokkal tobb. Tobbe tudtunk egymasrol mint barki mas. Minden titkot. Volt h napokig nem irtunk volt h kimaradt 1 honap is, akkor mar ment az aggodas h jaj mi tortent. (sibaleset, autobaleset) volt h tenyleg napi 8 orat cseteltunk heteken at. Mert kellett a masik. (Szakitas halaeset)
Volt neki es nekem is kapcsolatom ez alatt a 2.5 ev alatt. Nem is egy. De valahogy ez megmaradt, erdekes ember es neki is en. Most is.
Vicces mert a mai napig ha vita lenne azt irasban tesszuk. Akkor is ha 2m vagyunk eppen egymastol. Valahogy ez a megoldas jol mukodik nalunk.
De manapsag az a stil h mindent gyorsan azonnal mert jar nekem es mert nincs turelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!