Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is manapság a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is manapság a nők szedik fel a pasikat? Ők nyomulnak? A férfiak meg VÁRJÁK hogy felszedjék őket?

Figyelt kérdés
1 férfi kollégám is mondta hogy minek mozdítsa magát mikor a nők kapálóznak érte. Szerintetek miért fordultak át a szerepek? Régen. Mindig a férfi udvarolt és keresett barátnőt vagy szexkapcsolatot mai világba meg a nők

júl. 28. 11:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
21%
Egy pár esetben így van, de inkább egymást szedik fel, vagy a férfi a nőt.
júl. 28. 11:13
 2/24 anonim ***** válasza:
12%
Igen, a 14-20 éves, jó genetikájú fiúkat rendszerint a 30-60 közötti nők szedik fel.
júl. 28. 11:17
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
Én is azt hallom, hogy ez sokszor így van. Nagyon elkeseredettek lehetnek az ilyen nők, tök gáz. Én továbbra sem nyomulnék pasikra, de nincs is rá szükségem, nyomulnak maguktól is.
júl. 28. 11:17
 4/24 anonim ***** válasza:
19%

Igen, és ez így van jól.

Az én gondolkodásomban a csajozás művészet, és bőven elég, ha csak egy pár pasi van a világon, aki tudja, hogyan kell meghódítani a nőket, és gyakorolja ezt a művészetet.

Egyébként is, erre születni kell, nem adatik meg mindenkinek az erre való képesség, és ez így van jól.

A pasikák ne csajozni akarjanak, hanem alakítsanak ki párkapcsolatokat, és éljenek békességben a barátnőjükkel.

A csajozás művészetét meg hagyják meg annak a rétegnek, akinek az a dolga, hogy azt művelje.

júl. 28. 11:18
 5/24 anonim ***** válasza:
77%

A 60 plusszos pszichológusom mondta élettapasztalatából merítve:

"Kétféle férfi van. Az egyik aki tud magának nőt szerezni (max. 10%), a másik akiket a nők kinéznek maguknak."

A 3. kategóriárol nem beszélt, akik nő nélkül maradnak. 😂

júl. 28. 11:22
 6/24 anonim ***** válasza:
25%

Igen. Volt aki nagyon tetszett és éreztem, hogy én is neki. Több okból nem adtam semmi jelzést felé. Egyrészt nem éreztem magam elég szépnek hozzá. Ő művész volt, magas, dús hajú és sokszor megnevettetett. Csak valami hasonlóan tehetséges álomszép nőt tudtam mellé elképzelni.Pedig akkoriban nagyon szép voltam.

Elvitt az élet egymástól, aztán hallottam, hogy lefeküdt a takarítónővel, aki bár fiatal volt, de elég buta és közönséges, átlag alatti feje volt. Alakja jobb volt, mint nekem és ez elég, plusz nyilvánvalóan tett érte, hogy ágyba vigye. Én meg csak álmodoztam a toronyban. Sokra mondjuk nem ment vele, sose lett felvállalva barátnőként, de legalább szexelt párszor egy álompasival.

júl. 28. 11:22
 7/24 anonim ***** válasza:
25%

3.

igen de csak a hülyék nyomulnak rád de neked jó az is!

júl. 28. 11:38
 8/24 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem két csoport van a férfiaknál. Az egyik aki jó a nőknél a külsejük alapján, és a másik akik nem. Az első csoport megszokta hogy nekik csak válogatniuk kell, emiatt óriási magabiztosságról tesznek szert lazák, hisz mi baj lehet. Ők akik úgymond mint férfiak, felszedik a nőket.

A másik csoport meg megszokta hogy labdába nem rúgnak, próbálkoznak ugyan de tudják hogy reménytelen a dolog. Nos, ők azok akiket meg a nők szednek fel. Ők azok akik örülnek ha valaki hozzájuk szól, és szinte bárkivel kapcsolatba mennek.

Ez a két példa van előttem a baráti körömben is. Az egyik csoport hetente váltogatja a nőit, a másik meg akár évekig van egyedül, majd mindenféle nőkkel összejönnek, de ha nem is jó nekik a nő, inkább eltűrnek mindent csak ne legyenek egyedül. Biztos van egy nagyon vékony 3. csoport is, de ilyeneket nem igazán ismerek. Sajnos az van, hogy a külső visz mindent az ismerkedésnél, a második csoport tagjai esküszöm hogy sokkal értelmesebbek, jobb emberek, de rájuk nem igazán pörög senki.

júl. 28. 11:42
 9/24 anonim ***** válasza:
0%

#8 Meg vannak az átlagemberek akiket nem veszel észre mert ők élik az életüket a párjukkal.

Tipikus, nem tudsz csajozni ezért csak azt látod ami a te szinteden van, meg akiket irigyelsz. Csakhogy a normális a kettő között van mindig.

júl. 28. 12:07
 10/24 anonim ***** válasza:
57%

Nos, az én tapasztalatom férfiként az, hogyha tetszel egy lánynak akkor az úgyis tudatja veled. Ha meg nem tetszel, akkor fejen is állhatsz.

Teljesen felesleges nyomulni egy nőre, mert ha már neked kell nyomulnod, akkor már rég nem kellesz a csajnak, tehát a kudarc garantált.

Ha bejössz valakinek, nem kell nyomulni.

júl. 28. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!