Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 év körüli fiatal lányok, hogy élitek meg, hogy a 30+ nők elhappolják előletek a korotokbeli srácokat?
Engem 30-as férfiként zavar, hogy az általam keresett 28-30-as korosztály ilyen srácokra, esetleg még fiatalabbakra, tinikre hajt. A város is tele ilyen tinifiú, 40-es, 50-es nő párosítással, Facebookon, Instagramon is egymást érik az ilyen együtt nyaralós fotók.
Nem fusztrál benneteket, hogy itt vagytok szép, fiatalon, mégis ezek a fiúk már lejtmenetben lévő nőkkel randiznak?
🤣🤣🤣 felejtsd el. Nagyon nem ezért nincs csajod.
Egy 30-as nő véletlenül se áll le egy tini fiúval. Marhára nem egy a világuk. De ezt kár részletezni neked
Egyszerű a válasz, mert a férfiak kezdeményeznek a mai napig.
Én példa okáért magamat hoznám fel, miután 24 évesen vezető pozícióba kerültem, 30+ nőkkel szemben, hogy az ambíciót szeretik a nők korosztálytól függetlenül. Lehet ez hiányzik benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!