Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a nők?
Figyelt kérdés
Sajnos többször előfordult már az, hogy pl Badoo-ban beszíveznek és utána hiába írok nem reagálnak. Ha megtalalom bejelölöm Facebookon, írok neki de semmi válasz.
Legalább annyit írhatna, bocs mégsem akarok ismerkedni veled vagy hasonló, és akkor oké a dolog de hogy full semmi reakció...
júl. 26. 10:15
3/5 A kérdező kommentje:
1.
Ha Facen megtalálom akkor ott kiehet szűrni kamu e, de nem azok akikről írok. Napokig, hetekig nincs ideje 2 szót leírni? Akkor miért regisztrál?
2.
Melyik a jó?
júl. 26. 10:50
4/5 anonim válasza:
Én is csinálom férfiként.
Az oka a kiégés. Elég gyorsan meg lehet unni az online társkeresést és van hogy még annak is nehezemre esik írni/válaszolni akivel beszéltem már valamennyit és tetszik, nemhogy másnak
5/5 anonim válasza:
Az online társkereső appoknál nem igazán alakultak ki még etikus szabályok a használatukra, ezért gondolom a legkényelmesebb megoldás a ghosting. Ez felnőtt emberekre ugyanúgy igaz, mint tinikre. Vedd figyelembe, hogy valószínűleg nem te vagy az egyetlen, aki rájuk írsz, lehet van olyan, aki szimpatikusabb, annak válaszolnak. Amúgy én nem használok ilyeneket, ha élőben találkozom egy nővel, megpróbálom elkérni a kontaktját, akkor már általában visszaírnak, de ott is látható, ha nagyon szűkszavúak, nem kérdeznek vissza, későre válaszolnak, akkor valószínűleg nem érdeklem őket, el kell engedni a dolgot, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!