Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook messengeren ismeretlenül bejelölni valakit, majd randira hívni üzenetben mennyire veszi ki jól/rosszul magát?
Szerintem gáz...ha látásból ismered, akkor szólítsd meg, ha találkozol vele. Persze ez már "oldschool" módszer a mai világban inkább ez a menet, amit írsz. A lényeg, ha bejelölsz valakit ő azonnal lecsekkolja a profilod, ha bejössz neki , akkor visszaigazol és ha ráírsz, netán még válaszra is méltat. Vagy letilt a francba :D Szerintem, azért is jobb élőben, mert nincs semmi nyoma, ha leszólítod, ha nem jön össze mindenki megy amerre lát. Viszont, ha valakire ráírsz annak nyoma marad és lehet utána azt fogja mutogatni a barátnőinek, hogy "nézd a nyomit" miket irogatott nekem.
De tudok ellenpéldát is írni és épp a legjobb barátom is így tett, ahogy írod :D Megtetszett neki a csaj egy munkahelyen, leleste a nevét a kitűzőjéről a csajnak, majd kikereste face-n, bejelölte elkezdett vele beszélgetni és bumm, bejött a dolog neki, pedig ő elötte nem is ismerte a csajt. Azóta a felesége 2 gyerekük van és nem a fiatal kategória, hanem a 46 éves a haverom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!