Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Facebook messengeren ismeretle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook messengeren ismeretlenül bejelölni valakit, majd randira hívni üzenetben mennyire veszi ki jól/rosszul magát?

Figyelt kérdés
Van jó pár közös ismerős, tehát nem az a vadidegen lennék, akiről semmi infó nincs. Lányok, ti hogy álltok az ilyesmihez?

júl. 21. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint én az nem szeretem, ha csak úgy ismeretlenül bejelöl valaki, az olyat rögtön törlöm. De ha mondjuk csak úgy rám írna valaki, de nem egyből azt, hogy találkozzunk, hanem valami kapcsán el tudunk beszélgetni, és szimpatikusnak tűnik, azt nem bánnám.
júl. 21. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
10-ből 1 az esélye ennek, hogy sikeres lesz. A többiben ha bele is mennek, max egy régi kapcsolatot próbálnak elfelejteni. De az is lehet, hogy van valakijük, csak nincs kirakva. Nekem is van egy 3 éves kapcsolatom, mindenki tudja körülöttem, mégis privát, nem raktuk ki egymást, de szinte mindenhol együtt látni minket. Ha mindenképp neten akarsz ismerkedni, akkor legyen inkább Tinder, ott tuti olyanok vannak fent, akik szeretnének valamit (hosszabb vagy rövidebb távon) és nem tiltanak le, hogy "van valakim".
júl. 21. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Régebben talán, de manapság sztem nagyon kicsi ennek az esélye. Meg attól is függ hogy játszod meg, ha egyből jelölöd és már az első pár üzenetben randira hívod, szerintem garantált a bukás. Inkább azt ajánlanám én is amit az 1-es mond, hogy csak ráírás, és előbb lassabb normális ismerkedés, majd ha belsőre is passzoltok akkor dobd fel a találkozás lehetőségét.
júl. 21. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, eleve vagy visszajelöl téged ismeretlenül, vagy nem. Ha meg nem vagytok ismerősök, és úgy írsz neki, akkor lehet, hogy nem is fogja látni az üzenetedet. A másik dolog az, amit előttem is írtak, hogy senkit ne támadj le randira hívással, ismeretlenek vagytok egymásnak, egy átlag nő nem fog vakrandira menni egy vadidegennel.
júl. 21. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem gáz...ha látásból ismered, akkor szólítsd meg, ha találkozol vele. Persze ez már "oldschool" módszer a mai világban inkább ez a menet, amit írsz. A lényeg, ha bejelölsz valakit ő azonnal lecsekkolja a profilod, ha bejössz neki , akkor visszaigazol és ha ráírsz, netán még válaszra is méltat. Vagy letilt a francba :D Szerintem, azért is jobb élőben, mert nincs semmi nyoma, ha leszólítod, ha nem jön össze mindenki megy amerre lát. Viszont, ha valakire ráírsz annak nyoma marad és lehet utána azt fogja mutogatni a barátnőinek, hogy "nézd a nyomit" miket irogatott nekem.

De tudok ellenpéldát is írni és épp a legjobb barátom is így tett, ahogy írod :D Megtetszett neki a csaj egy munkahelyen, leleste a nevét a kitűzőjéről a csajnak, majd kikereste face-n, bejelölte elkezdett vele beszélgetni és bumm, bejött a dolog neki, pedig ő elötte nem is ismerte a csajt. Azóta a felesége 2 gyerekük van és nem a fiatal kategória, hanem a 46 éves a haverom.

júl. 21. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!