Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ismerkedni akart?
Elsõsorban lányok véleménye érdekelne.
Helyzet: Zsúfolt vonat, nincs ülõhely, úgy állunk mint a heringek. Én ilyenkor mindig figyelek , ha lehet ne érjek a másikhoz.
Leànyzó mellettem tàskàjàval többször a làbamhoz ér , de mindig amikor rázkódott a vonat , valahogy érdekes módon a rázkódás mindig én felém terelte. ( oké mondom bebeszélem).
Majd ugyanez a kéznél , az õ meg az én alkarom szintén egymàshoz ért. Volt amikor màr nem is ràzkòdott a vonat, màr akkor is talàlkozott a kezünk. Ekkor màr kívàncsi lettem és szàndékosan otthagytam alkarom 5-6 màsodpercig érintve az övét , de nem hùzta el. Majd ez többször megismétlõdött. Amikor megàllt vonat és nagyjàból egyszerre szàlltunk le , az én tempomban setalt mellettem pàr masodpercig, aztàn elkanyarodtam. De elötte rànéztem( elég észlelhetõen) , de õ nem nézett ràm.
Vagy csak dilis vagyok és bebeszélem?
Voltatok màr ilyen helyzetben?
28/F
Csak hasplonlo.
Szemben ult velem a pasi én bőröndöt pakoltam, és felállt neki de ugy tettem mintha nem venném eszre ő meg kinlodott.
Aztán szemben ültunk egymással lenyugodott bambult de akármikor megmozdultam hajam igazitottam vagy bármi megint rámiugult.
Probáltam vele beszélgetni, 1 tőmondattal válaszolt es nem volt nyitott beszelgetésre.
Legkozelebbi utazásnál veletlen megint a vonaton volt, ráköszöntem hogy na megint itt? Vagy vmi ilyen kedveset. Erre elfordult es ment a haverjai után
Olyan fura ha egy pasinak igy feláll rám, de kozben meg levegőnek vesz.
Magyarán semmit nem jelentettem neki!
Tehát amikor ilyen vonatos szerencsétlen véletpen kontaktok nonverbalitás vagy akármi van, vagy bocsi á nem baj, meg ilyenek, a másik azokat mégcsak fel se veszi hogy netán sansz lenne vagy elkezdödne vmi..
Mennek mint birkák.
Ez komoly sztori:D
Mondjuk ezt férfiként nem értem , hogy ezt miert csinálta, ha bejöttél neki.Fõleg , hogy rá is köszöntél máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!