Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért bizonytalanodnak el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bizonytalanodnak el mellettem?

Figyelt kérdés
Már sokadik férfitől kapom meg, hogy mikor elkezd komolyodni a kapcsolat és én is kezdem magam beleélni, hirtelen elbizonytalanodik. Nem biztos magában, nem tudja hogy jó döntést hoz, nem tudta túltenni magát az exén hónapok alatt. Mindig panaszáradat van a volt barátnőről, hogy ilyen rossz volt, olyan rossz volt, nem foglalkozott vele, kihasználta, bezárva tartotta, nyomozott utána. Nálam nincsenek ilyenek, sőt, azt szokták mondani, furcsa nekik hogy valakitől figyelmet, törődést, ajándékokat kapnak, ehhez képest mégis egy idő után elbizonytalanodnak. Mégis mi lehet az oka? Tapasztalatok már ilyet?
júl. 19. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Pont az, hogy te rendes és jólelkű vagy. Ez taszítja a legtöbb pasit. A toxikus, nagypofájú nők kellenek nekik. Biztos ilyen anyával nőttek fel és ez nekik a normális.
júl. 19. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólván nem lennék biztos benne, hogy emiatt.

Ahhoz többet kellene tudni rólad.

Amit teszel ahogy viselkedsz az szép és jó, ennek örülnek az emberek, valami más van szerintem.

júl. 19. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Vannak akik lelki sérültek és vannak, akik nem ezt a viselkedést szokták meg egy nőtől. Az ilyeneket hagyni kell.
júl. 19. 13:43
 4/10 A kérdező kommentje:

2

Mint minden embernek nekem is vannak hibáim, de ezeket ők mondták. Az utolsó akivel együtt voltam, igazából nem tudott magyarázatot adni, hogy mi a pontos oka. Azt mondta, teljesen olyan vagyok, mint akit akart magának, de most valahogy mégsem tudja mitévő legyen. Mikor mondtam neki, hogy hagyjuk ezt és folytassuk külön utakon, akkor meg azt mondta, ne legyen vége, komolyan szakítani akarok? Miért nem veszünk vissza a tempóból és meglátjuk mi lesz? Ebbe nem mentem bele és inkább szakítottam vele. Fájt, de nem akarok kétségek között lenni, vagy sikerül vagy nem.

júl. 19. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Sok ember ilyen, még én is. Én se értem az okát. A mostani barátomban megvan minden, amit kerestem valakiben. Jó munkahely, jó fizetés, sportos, értelmes, vicces, gáláns, törődő. És a szex is jó vele. Egy rosszat nem tudok rá mondani. Mégis az elején majdnem megszakítottam vele az ismerkedést, mert még bele voltam zúgva az akkori szexpartnerembe, akinek az egy pozitív tulajdonsága a jó teste meg farka volt. Rengeteg negatívumot tudtam sorolni ellene, mégis fülig szerelmes voltam belé. Sajnos az érzelmekre nem lehet észérvekkel hatni…de szerencsére volt eszem és a páromat választottam, aztán belé is szerettem :D
júl. 19. 14:08
 6/10 A kérdező kommentje:

5

Az utolsó is ezt mondta, hogy belém tudna szeretni jobban, meg hogy az előző barátnőjével is így történt. Én viszont inkább a biztos különválást választottam. A kérdést inkább csak kíváncsiságból tettem fel.

júl. 19. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincs meg a plusz,ennyi áll mögötte.
júl. 19. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs kellő vonzalom.
júl. 19. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

Te azt látod, hogy ők bizonytalanok, ők pedig téged látnak annak.

És ha mindkettőnek bizonytalannak tűnik a másik, akkor valóban jobb hagyni.

Nézd, vannak szerencsés emberek akik megtalálják a társukat 20-as éveikben, de a legtöbb ember túl van több kapcsolaton is míg végre sikerül megfelelőt találnia.

Mivel nem vagyunk gondolatolvasók, így meg kell ismerni a másikat, hogy kiderüljön mi van benne. Hogy elég e vagy sem.

júl. 19. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Kötetlen kapcsit akarnak csak
júl. 19. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!