Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bizonytalanodnak el mellettem?
Őszintén szólván nem lennék biztos benne, hogy emiatt.
Ahhoz többet kellene tudni rólad.
Amit teszel ahogy viselkedsz az szép és jó, ennek örülnek az emberek, valami más van szerintem.
2
Mint minden embernek nekem is vannak hibáim, de ezeket ők mondták. Az utolsó akivel együtt voltam, igazából nem tudott magyarázatot adni, hogy mi a pontos oka. Azt mondta, teljesen olyan vagyok, mint akit akart magának, de most valahogy mégsem tudja mitévő legyen. Mikor mondtam neki, hogy hagyjuk ezt és folytassuk külön utakon, akkor meg azt mondta, ne legyen vége, komolyan szakítani akarok? Miért nem veszünk vissza a tempóból és meglátjuk mi lesz? Ebbe nem mentem bele és inkább szakítottam vele. Fájt, de nem akarok kétségek között lenni, vagy sikerül vagy nem.
5
Az utolsó is ezt mondta, hogy belém tudna szeretni jobban, meg hogy az előző barátnőjével is így történt. Én viszont inkább a biztos különválást választottam. A kérdést inkább csak kíváncsiságból tettem fel.
Te azt látod, hogy ők bizonytalanok, ők pedig téged látnak annak.
És ha mindkettőnek bizonytalannak tűnik a másik, akkor valóban jobb hagyni.
Nézd, vannak szerencsés emberek akik megtalálják a társukat 20-as éveikben, de a legtöbb ember túl van több kapcsolaton is míg végre sikerül megfelelőt találnia.
Mivel nem vagyunk gondolatolvasók, így meg kell ismerni a másikat, hogy kiderüljön mi van benne. Hogy elég e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!